Lisätietoa Androidin turvallisuus- ja yksityisyysasetuksista

Androidin turvallisuus- ja yksityisyysasetusten avulla voit

• nähdä yleiskatsauksen tilasta
  • saada ilmoituksia mahdollisista riskeistä ja korjaavia ehdotuksia
  • saada suosituksia yleisen tietoturvan ja yksityisyyden parantamiseksi.

Turvallisuus- ja yksityisyysasetusten löytäminen

Tärkeää: Kaikissa Android-laitteissa ei ole yhdistettyjä turvallisuus- ja yksityisyysasetuksia, vaan niillä voi olla erilliset turvallisuus- ja yksityisyysosiot.

• Puhelimella, jonka käyttöjärjestelmä on Android 13 tai uudempi: Valitse Asetukset Asetukset ja sitten Turvallisuus ja yksityisyys.
  • Jos puhelimen käyttöjärjestelmä on Android 12 tai vanhempi:
    • Suojausasetukset: Valitse Asetukset Asetukset ja sitten Turvallisuus ja yksityisyys.
    • Yksityisyysasetukset: Valitse Asetukset Asetukset ja sitten Yksityisyys.

Lue lisää yksityisyysasetuksista

Turvallisuus- ja yksityisyysasetusten löytäminen

Turvallisuus- ja yksityisyysasetusten yläreunasta:

• Jos et ole saanut ilmoituksia: näet tekstin "Hyvältä näyttää".
  • Jos näet varoituksen tai ilmoituksen: Näet alla "Laite on vaarantunut" ‐kohdan ja kuvauksen riskistä.