Få flere oplysninger om indstillinger for sikkerhed og privatliv i Android

Med Androids sikkerheds- og privatlivsindstillinger kan du finde:

• En oversigt over din status
  • Underretninger om potentielle risici og forslag til løsninger
  • Anbefalinger til, hvordan du forbedrer din generelle sikkerhed og beskyttelse af dit privatliv

Find dine indstillinger for sikkerhed og privatliv

Vigtigt! Ikke alle Android-enheder har kombinerede sikkerheds- og privatlivsindstillinger. Nogle har muligvis separate sektioner for sikkerhed og privatliv.

• På din telefon med Android 13 eller nyere: Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Sikkerhed og privatliv.
  • På din telefon med Android 12 eller ældre:
    • Sikkerhedsindstillinger: Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Sikkerhed og privatliv.
    • Privatlivsindstillinger: Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Sikkerhed og privatliv.

Få flere oplysninger om dine privatlivsindstillinger

Find dine privatlivsadvarsler

Øverst på siden "Sikkerhed og privatliv":

• Hvis du ikke har nogen underretninger: Find "Det ser fint ud".
  • Hvis du har en advarsel eller underretning: Du finder "Din enhed er i fare" og en beskrivelse af risikoen nedenfor.