Finn ut mer om Health Connect

Nå kan du dele helse- og treningsinformasjon med flere apper, og du kan ha full kontroll over de personlige dataene dine med Health Connect-appen.

Basert på tillatelsene du velger, sender apper data til Health Connect, som deretter lagrer data på enheten din og gjør dem tilgjengelige for andre apper. Dette gir hver tilkoblede app en bedre forståelse av helse- og velværebehovene dine til enhver tid.

Med Health Connect kan for eksempel ernæringsappen lese antall skritt som treningssporingsappen din har skrevet i Health Connect, for å gi deg en omfattende oversikt over kaloriene dine for dagen.

Hvilke datatyper støttes?

Viktig: Ikke alle apper som er koblet til Health Connect, har støtte for alle datatyper.

Health Connect samler inn og deler data fra seks helse- og velværekategorier.

• Aktivitet: aktive forbrente kalorier, grunnleggende kroppstemperatur, basalstoffskifte, syklerytme, distanse, høydeøkning, treningsøkter, etasjer du har gått opp, effekt, hastighet, skritt, totalt forbrente kalorier, maksimalt oksygenopptak og rullestoldytt
  • Kroppsmålinger: kroppsfett, beinmasse, høyde, hofteomkrets, mager kroppsmasse, midjeomkrets og vekt
  • Syklussporing: livmorhalsslim, menstruasjon, eggløsningstest og seksuell aktivitet
  • Ernæring: hydrering og ernæring
  • Søvn: søvn
  • Vitale tegn: blodsukker, blodtrykk, kroppstemperatur, puls, oksygenmetning, pustefrekvens og hvilepuls

Slik bruker Health Connect dataene dine

Health Connect er en database som er lagret på enheten din. Dette betyr at Google ikke bruker nettskyen til å lagre data som sendes til Health Connect av tilkoblede apper.

Du har full kontroll over dataene dine. Du kan slette alle dataene dine fra Health Connect, bestemte datatyper, bestemte datakategorier eller alle data fra en tidligere tilkoblet app.

Når du sletter data, slettes de fra enhetens Health Connect-database. Andre apper eller enheter kan ha en kopi av dataene dine. Hvis du vil slette dataene dine fra disse appene eller enhetene, må du kanskje slette dataene for hver enkelt app eller enhet.

For å beskytte dataene dine må apper deklarere hvilken informasjon de samler inn og deler, før de får lov til å bruke Health Connect. Finn ut mer om kravene i retningslinjene.

Skaff deg Health Connect

Health Connect er kun tilgjengelig for Android og Google Play. Du kan bruke Health Connect på to måter: