Administrer tillatelser fra personvernoversikten

I personvernoversikten kan du se hvilke apper som bruker data, hvilke tillatelser apper bruker, og når denne tilgangen skjer. Du kan også administrere tillatelser for kamera, mikrofon, kalender med mer. Finn ut mer om tillatelser på Android-telefonen.

Sjekk apptillatelsene dine:

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 12 eller 13 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har

Slik sjekker du appaktivitetene for de siste sju dagene i Android 13 eller 24 timer i Android 12:

1. Åpne Innstillinger-appen på Android-telefonen.
  2. Trykk på Sikkerhet og personvern eller Personvern.
    • For å finne personvernoversikten må du kanskje trykke på Personvern igjen.
  3. Trykk på Personvernoversikt
  4. For å finne apper som har brukt tillatelsene dine, velg den aktuelle tillatelsen.
  5. For å oppdatere en tillatelse, trykk på en av de oppførte appene.

Relaterte ressurser

Endre apptillatelser på Android-telefoner

Angi skjermlås på Android-enheter