Administrer tilladelser i privatlivspanelet

I privatlivspanelet kan du se, hvilke apps der har adgang til data, hvilke tilladelser apps bruger, og hvornår adgangen finder sted. Du kan også administrere tilladelser for kamera, mikrofon, kalender m.m. Få flere oplysninger om tilladelser på din Android-telefon.

Tjek dine apptilladelser:

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 12 og 13 eller nyere versioner. Se, hvordan du tjekker din Android-version

Sådan tjekker du appaktivitet for de seneste 7 dage i Android 13 eller for de seneste 24 timer i Android 12:

1. Åbn appen Indstillinger på din Android-telefon.
  2. Tryk på Sikkerhed og privatliv eller Privatliv.
    • Du skal muligvis trykke på Privatliv igen for at finde privatlivspanelet.
  3. Tryk på Privatlivspanel
  4. Du kan finde apps, der har tilgået dine tilladelser, ved at vælge den tilladelse, du har betænkeligheder ved.
  5. Du kan opdatere en tilladelse ved at trykke på én af de apps, der er angivet.

Relaterede ressourcer

Skift apptilladelser på din Android-telefon

Konfigurer en skærmlås på en Android-enhed