Gestionar els permisos des del tauler de privadesa

Des del tauler de privadesa, pots veure quines aplicacions accedeixen a les dades, quins permisos utilitzen i quan es produeix aquest accés. També pots gestionar els permisos de la càmera, del micròfon, del calendari i més. Obtén més informació sobre els permisos del telèfon Android.

Comprovar els permisos de les aplicacions:

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 12 o 13 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Per comprovar l'activitat en aplicacions dels 7 darrers dies a Android 13 o de les 24 darreres hores a Android 12:

1. Obre l'aplicació Configuració al telèfon Android.
  2. Toca Seguretat i privadesa o Privadesa.
    • Per trobar el tauler de privadesa, és possible que hagis de tornar a tocar Privadesa.
  3. Toca Tauler de privadesa.
  4. Per trobar aplicacions que han accedit als teus permisos, selecciona el permís que et preocupa.
  5. Per actualitzar un permís, toca una de les aplicacions de la llista.

Recursos relacionats

Canviar els permisos de les aplicacions en un telèfon Android

Definir un bloqueig de pantalla als dispositius Android