Retningslinjer for akseptabel bruk av Finn enheten min

Målet med Googles «Finn enheten min»-nettverk er å hjelpe brukere med å finne alle digitale enheter (telefoner, hapå-enheter, lytteenheter) og andre gjenstander (lommebøker, nøkler, sykler) på en trygg måte ved å utnytte kraften i det samlede nettverket av Android-enheter. Vi forventer at brukerne våre bruker og har interaksjoner med produktet vårt på en ansvarlig, trygg og lovlig måte. Retningslinjene nedenfor er viktige for å sikre at brukerne våre får en trygg opplevelse, og for å forhindre misbruk som truer med eller eksponerer for reell skade.

Du kan ikke bruke Google Finn enheten min til å

• spore personer eller spore eiendeler som ikke tilhører deg
  • identifisere personers tilstedeværelse eller fravær på et fysisk sted uten at vedkommende er informert om det og samtykker
  • på annen måte forsøke å skaffe til veie informasjon om en annen person gjennom plassering av en sporingsenhet uten at vedkommende er informert om det og samtykker

Bruk av Finn enheten min til å spore eller personforfølge enkeltpersoner uten samtykke fra dem kan være straffbart i henhold til lov og rett. Kompatible sporingsenheter kan vise potensielle ofre en sladdet versjon av e-postadressen til Google-kontoen din. Politimyndigheter kan også be om ytterligere identifiserende informasjon for å etterforske slike tilfeller. Finn ut hvordan Google håndterer forespørsler fra myndighetene om brukerinformasjon.

Du kan ikke bruke Finn enheten min-nettverket med sporingsenheter som er modifisert eller manipulert. Fjerning av høyttaler- eller sikkerhetsfunksjonene på en sporingsenhet er strengt forbudt og kan føre til at Google iverksetter tiltak mot kontoen din.

Google forbeholder seg retten til å deaktivere tilgangen din til Finn enheten min eller Google-kontoen din hvis det viser seg at du bruker Finn enheten min-nettverket til disse formålene.