Paikanna laite – Hyväksyttyä käyttöä koskeva käytäntö

Googlen Paikanna laite ‐verkoston tarkoituksena on auttaa käyttäjiä löytämään kaikki digitaaliset (puhelimet, puettavat, kuulokkeet) ja fyysiset (lompakko, avaimet, pyörät) laitteet turvallisesti hyödyntämällä Android-laitteiden crowdsourcing-verkkoa. Odotamme, että käyttäjät käyttävät tuotettamme vastuullisesti, turvallisesti ja laillisesti. Alla luetellut käytännöt ovat tärkeässä osassa, kun pyrimme tarjoamaan käyttäjillemme turvallisen kokemuksen ja estämään väärinkäytöksiä, jotka uhkaavat aiheuttaa todellista vahinkoa tai altistaa sellaiselle.

Googlen Paikanna laite ‐ominaisuutta ei saa käyttää näihin tarkoituksiin:

• Henkilöiden tai toisen omaisuuden seuranta.
  • Henkilön paikalla- tai poissaolon havaitseminen fyysisessä paikassa hänen tietämättään ja ilman hänen suostumustaan.
  • Muunlainen yritys saada tietoa toisesta yksityishenkilöstä seurantatagin avulla hänen tietämättään ja ilman hänen suostumustaan.

Paikanna laite ‑ominaisuuden käyttäminen yksityishenkilöiden seurantaan tai vaanimiseen ilman heidän suostumustaan voi olla lain nojalla rangaistava rikos. Yhteensopivat seurantalaitteet voivat näyttää mahdollisille uhreille sensuroidun version Google-tilisi sähköpostiosoitteesta. Viranomaiset voivat myös pyytää lisää tunnistetietoja tutkinnan tueksi. Lue, miten Google käsittelee käyttäjätietoja koskevia viranomaispyyntöjä.

Paikanna laite ‐verkostoa ei saa käyttää seurantalaitteiden kanssa, joita on muokattu tai peukaloitu. Seurantalaitteen kaiuttimen tai turvaominaisuuksien poistaminen on ehdottomasti kielletty ja voi johtaa siihen, että Google ryhtyy tiliäsi koskeviin toimenpiteisiin.

Google pidättää oikeuden poistaa Paikanna laite ‐ominaisuuden tai Google-tilisi pääsyoikeudet, jos sinun on havaittu käyttävän verkostoa näihin tarkoituksiin.