Política d'ús acceptable de Troba el meu dispositiu

La xarxa de Troba el meu dispositiu de Google té com a objectiu ajudar els usuaris a localitzar de manera segura tots els recursos digitals (telèfons, complements connectats o auriculars intel·ligents) i físics (carteres, claus o bicicletes) aprofitant la potència de la xarxa col·lectiva de dispositius Android. Esperem que els usuaris utilitzin el nostre producte i s'hi impliquin d'una manera responsable, segura i legal. Les polítiques que es mostren a continuació tenen un paper important a l'hora de mantenir una experiència segura per als nostres usuaris i frenar els usos abusius que els amenacen o exposen a danys reals.

No has d'utilitzar Troba el meu dispositiu per:

• Fer un seguiment de persones o de propietats que no et pertanyin.
  • Identificar la presència o l'absència d'una persona en una ubicació física sense el seu coneixement ni consentiment.
  • Intentar obtenir informació sobre una altra persona col·locant un localitzador sense el seu coneixement ni consentiment.

Utilitzar Troba el meu dispositiu per fer un seguiment de persones o assetjar-les sense el seu consentiment pot constituir un delicte penat per llei. Els localitzadors compatibles poden mostrar a les víctimes potencials una versió emmascarada de l'adreça electrònica del teu Compte de Google. És possible que l'organisme d'aplicació de la llei també demani informació d'identificació addicional que l'ajudi en la seva investigació. Obtén informació sobre com Google gestiona les sol·licituds governamentals d'informació sobre els usuaris.

No pots utilitzar la xarxa de Troba el meu dispositiu amb dispositius de seguiment que s'hagin modificat o manipulat. Suprimir l'altaveu o les funcions de seguretat d'un dispositiu de seguiment està estrictament prohibit i pot comportar que Google prengui mesures al teu compte.

Si es detecta que utilitzes la xarxa de Troba el meu dispositiu amb aquestes finalitats, Google es reserva el dret de desactivar l'accés a Troba el meu dispositiu o al teu Compte de Google.