Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Beleid voor acceptabel gebruik van Vind mijn apparaat

Het Vind mijn apparaat-netwerk van Google is bedoeld om gebruikers te helpen hun digitale items (telefoons, wearables, hearables) en fysieke items (portemonnee, sleutels, fietsen) beveiligd te vinden via een netwerk van Android-apparaten op basis van crowdsourcing. We verwachten dat onze gebruikers op een verantwoordelijke, veilige en wettige manier omgaan met ons product. Het beleid hieronder speelt een belangrijke rol bij het waarborgen van een veiligere gebruikerservaring en het tegengaan van misbruik rondom dreiging met of blootstelling aan gevaar in de echte wereld.

Je mag Google Vind mijn apparaat niet gebruiken voor het volgende:

• De locatie volgen van mensen of van eigendommen die niet van jou zijn.
  • De aanwezigheid of afwezigheid van een persoon op een fysieke locatie vaststellen zonder medeweten en toestemming van deze persoon.
  • Op een andere manier proberen om informatie te verzamelen over een individu door een trackertag te plaatsen zonder medeweten en toestemming van deze persoon.

Het gebruik van Vind mijn apparaat om individuen te volgen of stalken zonder hun toestemming kan een misdrijf zijn dat wettelijk kan worden bestraft. Compatibele trackers kunnen potentiële slachtoffers een geredigeerde versie van het e-mailadres van je Google-account tonen. Wetshandhavingsinstanties kunnen ook aanvullende identificerende informatie opvragen voor hun onderzoek. Meer informatie over hoe Google overheidsverzoeken voor gebruikersgegevens verwerkt

Je mag het Vind mijn apparaat-netwerk niet gebruiken met trackingapparaten die zijn aangepast of gemanipuleerd. Verwijdering van de speaker of veiligheidsfuncties van een trackingapparaat is ten strengste verboden en kan ertoe leiden dat Google actie onderneemt tegen je account.

Google behoudt zich het recht voor om je toegang tot Vind mijn apparaat of je Google-account uit te zetten als blijkt dat je het Vind mijn apparaat-netwerk gebruikt voor deze doeleinden.