[UA] Informes de contingut del lloc web

Aquest article és sobre els informes de contingut del lloc web a Universal Analytics. Consulteu els recursos següents per obtenir informació similar relacionada amb Google Analytics 4:

Als informes de contingut del lloc web podeu trobar el següent:

• Totes les pàgines: mètriques d'implicació de cada pàgina del vostre lloc web.
  • Desglossament del contingut: mètriques d'implicació dels directoris i de les pàgines del vostre lloc web.

Podeu desglossar els directoris per veure subdirectoris i pàgines concretes.
  • Pàgines de destinació: mètriques d'adquisició, de comportament i de conversió de les pàgines de destinació del vostre lloc web.

Comproveu si les pàgines de destinació atrauen usuaris i contribueixen a les conversions com espereu.
  • Pàgines de sortida: mètriques de sortida de les darreres pàgines que obren els usuaris al vostre lloc web.

Comproveu si els usuaris surten del vostre lloc web des de les pàgines que espereu (p. ex., una pàgina de tramitació de compra).

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!