[GA4] Públics predictius

Sobre els públics predictius

Un públic predictiu és un públic amb almenys una condició basada en una mètrica predictiva. Per exemple, podeu crear un públic per a "Compradors amb més probabilitats de comprar (7 dies)" que inclogui els usuaris amb més probabilitats de fer una compra durant els propers 7 dies.

Requisits previs

La disponibilitat de públics predictius depèn de si les mètriques predictives subjacents compleixen tots els requisits previs i, per tant, són aptes per utilitzar-se. Si heu exportat públics predictius a comptes de producte enllaçats, aquests públics no acumularan usuaris nous si la propietat no és apta per a la mètrica predictiva i no es generen prediccions noves.

Crear públics predictius

Quan la propietat sigui apta per a les prediccions, podeu utilitzar les plantilles de públic suggerides per crear els vostres propis públics amb condicions basades en aquestes prediccions.

1. A Administració, a Visualització de dades, feu clic a Públics.
  2. Feu clic a Públic nou.
    Per crear un públic basat en un públic suggerit:
    1. A Públics suggerits, feu clic a Predictius.
    2. Els públics predictius suggerits que compleixin els requisits previs del model de predicció s'etiqueten com a "Ja es pot utilitzar". Feu clic en una de les plantilles que ja estan a punt.
    3. Modifiqueu la plantilla segons les vostres necessitats amb el creador de públics.
    Per crear un públic personalitzat amb condicions basades en mètriques predictives:
    1. A partir del pas 4 del procés de creació del públic, seleccioneu una de les mètriques predictives.

Per editar una condició predictiva mentre creeu un públic, trieu una de les opcions de configuració:

• Més probabilitats… (inclou el N% superior dels usuaris).
  • Menys probabilitats… (inclou el N% inferior dels usuaris).
  • Personalitzat (introduïu un interval de percentatge o utilitzeu els controls lliscants que hi ha a la dreta per seleccionar-ne un).

Si utilitzeu un interval personalitzat, els controls lliscants us permeten veure quants usuaris s'hi inclouen i quants d'ells és probable que compleixin la condició prevista. Amb un interval més gran, podeu veure que s'hi inclouen més usuaris, però que hi ha una part més gran amb menys probabilitats de complir la condició.

Configuració de predicció predeterminada per a la probabilitat d'abandonament, definida per incloure un percentil del 80è al 100è dels usuaris (el 20% superior dels usuaris).

Configuració de predicció modificada per a la probabilitat d'abandonament, definida per incloure un percentil del 40è al 100è dels usuaris (el 60% superior dels usuaris).

Utilitzar públics predictius

Als vostres productes publicitaris

Els públics predictius es comparteixen automàticament amb qualsevol compte publicitari que hàgiu enllaçat a la vostra propietat (p. ex., Google Ads, Display & Video 360 o Search Ads 360).

Com a públics de remàrqueting

Quan els usuaris estan a punt de fer una conversió, és més fàcil convèncer-los perquè la completin. Per exemple, el fet que els usuaris hagin analitzat els detalls d'un producte o que ja n'hagin afegit un al carretó vol dir que tenen força decidit comprar-lo. Analytics va més enllà d'aquests senyals senzills i utilitza l'aprenentatge automàtic per trobar patrons de comportament profunds que són únics per a la vostra propietat i per mostrar que és probable que un usuari faci una conversió. Adreçar-vos de manera convincent a aquests usuaris mitjançant una campanya de remàrqueting ben dissenyada pot donar-los la darrera empenta que necessiten per completar el procés.

A les campanyes de reimplicació

Tot i que els usuaris que tenen probabilitats d'abandonar la propietat indiquen que s'està disminuint l'interès en la vostra empresa, també és cert que prèviament s'hi han implicat. Torneu a acostar-vos-hi amb recordatoris sobre el valor que oferiu pel que fa a la varietat de productes, la qualitat i el preu, o bé les opcions pràctiques d'enviament i de devolució. Recordeu-los el valor que representen per a la vostra empresa amb ofertes especials.

Públics predictius suggerits

Els públics suggerits inclouen els usuaris que superen els llindars de les mètriques predictives. Per exemple, els usuaris s'inclouen al públic "Compradors amb probabilitats de comprar en els 7 propers dies" quan el valor de "Probabilitat de compra > Percentil 90". Si, per exemple, les dades modelades s'han basat en 1.000 usuaris, el percentil 90-100 inclouria els 100 usuaris (el 10% superior) amb la probabilitat de compra més alta. Els usuaris que superin el percentil 90 o que estiguin dins del percentil (els 100 usuaris amb la probabilitat de compra més alta) s'inclourien al públic.

Si afegiu altres condicions al públic, podeu reduir el nombre d'usuaris que s'hi inclourà. Per exemple, si incloeu l'edat o la regió, o bé afegiu una condició basada en un recompte d'esdeveniments, podeu treure alguns dels 99 usuaris que s'hi haurien inclòs.

Públic Descripció Configuració
Compradors amb probabilitats d'abandonar en els 7 propers dies. Usuaris que compren i que tenen menys probabilitats de visitar la vostra propietat durant els propers 7 dies.

Inclou:

(esdeveniment)

in_app_purchase O purchase O ecommerce_purchase

O

(mètrica)

LTV > 0

I

(mètrica predictiva)

Probabilitat d'abandonament > Percentil 80

Usuaris amb més probabilitats d'abandonar en els 7 propers dies Usuaris que tenen menys probabilitats de visitar la vostra propietat durant els propers 7 dies.

Inclou:

(mètrica predictiva)

Probabilitat d'abandonament > Percentil 80

Compradors amb més probabilitats de comprar (7 dies) Usuaris amb més probabilitats de fer una compra durant els propers 7 dies.

Inclou:

(mètrica predictiva)

Probabilitat de compra > Percentil 90

Compradors amb més probabilitats de comprar per primer cop (7 dies) Usuaris amb més probabilitats de fer la seva primera compra durant els propers 7 dies.

Inclou:

(mètrica predictiva)

Probabilitat de compra > Percentil 90

I

(mètrica)

LTV = 0

Exclou:

(esdeveniment)

in_app_purchase O purchase O ecommerce_purchase

Usuaris que es preveu que gastaran més en 28 dies. Usuaris que es preveu que generaran més ingressos durant els 28 propers dies.

Inclou:

(mètrica predictiva)

Ingressos previstos > Percentil 95