[GA4] Remarketinglister til søgeannoncer

Du kan oprette remarketingmålgrupper ved hjælp af værktøjet til målgruppeoprettelse i Google Analytics 4, som tilbyder avancerede muligheder for oprettelse af lister. Du kan bruge disse målgrupper med Google Ads til at tilpasse kampagnen til personer, der tidligere har besøgt dit website eller din app. Desuden tilbyder Analytics også detaljerede brugeranalyser, der kan hjælpe dig i forbindelse med oprettelse af dine remarketinglister.

Hvis du vil bruge en Google Analytics 4-målgruppe sammen med dine Google Ads-kampagner, skal du aktivere Google-signaler og aktivere annoncetilpasning, når du linker din Analytics-ejendom til Google Ads. Når du har oprettet målgruppen i Google Analytics, bliver den automatisk tilgængelig i Google Ads, hvor du kan knytte den til dine søgeannoncegrupper.

Sådan fungerer det

Remarketinglister til søgeannoncer (RLSA, Remarketing Lists for Search Ads) med Analytics fungerer på stort set samme måde som RLSA i Google Ads: Du bruger Analytics til at definere kriterierne for tilføjelse af kunder til remarketinglister. Google knytter besøg på dit website eller i din app (baseret på dine Analytics-kriterier) med en af Googles annonceringscookies på brugernes enheder. Når dine kunder senere søger på Google.dk, kan de få vist tilpassede annoncer baseret på deres tidligere interaktion med din virksomhed.

Husk!

• Den maksimale levetid for en remarketingliste for Google-søgeannoncer er 540 dage.
  • En remarketingliste til Google-søgeannoncer skal have mindst 1.000 cookies, før den kan bruges til at skræddersy dine søgeannoncer. Dette er med til at beskytte de personlige oplysninger for de personer, der står på listen.
  • Remarketinglister, der omfatter de demografiske dimensioner Alder, Køn og Interesser fra Google Displaynetværket, er ikke kvalificerede til RLSA.

Næste trin