Beleid met betrekking tot vingerafdrukken en lokaal gedeelde objecten

Het volgende beleid is van toepassing op alle sites en/of apps die gebruikmaken van Google Analytics en/of Google Analytics voor Firebase:

U mag in combinatie met Google Analytics geen apparaatvingerafdrukken of lokaal gedeelde objecten (bijv. Flash-cookies, browser-helperobjecten of lokale html5-opslag) gebruiken, met uitzondering van HTTP-cookies of door de gebruiker opnieuw in te stellen apparaat-ID's die bestemd zijn voor meet- of advertentiedoeleinden.