Sol·licituds de supressió de dades (web)

Heu de tenir permís d'edició per utilitzar aquesta funció.

Si heu de suprimir dades dels servidors d'Analytics per qualsevol motiu, podeu fer servir la funció Sol·licituds de supressió de dades.

Es poden tenir un màxim de 250 sol·licituds (pendents) actives per propietat.

Podeu consultar una llista de les sol·licituds més recents de cada propietat a la columna Propietat > Sol·licituds de supressió de dades.

1. Inicieu la sessió a Google Analytics..
  2. Feu clic a Administració i navegueu fins a la propietat en qüestió.
  3. A la columna PROPIETAT, feu clic a Sol·licituds de supressió de dades.

A la taula es mostren les sol·licituds més recents.
  4. Per fer una sol·licitud nova, feu clic a Crea una sol·licitud de supressió de dades.
  5. Seleccioneu les dates d'inici i de finalització.

Tingueu present que el procés de supressió es basa en la zona horària UTC en comptes de la zona horària del vostre compte. Per tant, és possible que hàgiu d'ajustar les dates d'inici i de finalització per assegurar-vos d'incloure totes les dades que voleu suprimir.
  6. Seleccioneu els camps de dades concrets que voleu suprimir.

Podeu seleccionar Tot per suprimir totes les dades de la propietat, o bé seleccionar un o diversos camps concrets (p. ex., URL, Títol de la pàgina o Categoria d'esdeveniment).

A causa de la manera com Analytics agrega les dades, és possible que observeu que s'han suprimit dades de fins als tres dies anteriors o posteriors a les dates d'inici i de finalització que seleccioneu.
  7. Feu clic a Envia.

Els usuaris amb permís d'edició (administradors) rebran una notificació de la sol·licitud per correu electrònic. Hi ha un període de gràcia de set dies a partir del moment en què feu la sol·licitud abans que es faci efectiva la supressió. Durant aquest període, qualsevol administrador podrà cancel·lar la sol·licitud.

Els usuaris amb permís d'edició també rebran una notificació quan s'iniciï la supressió de dades i una altra quan finalitzi. Un cop comenci la supressió de dades, ja no podreu cancel·lar la sol·licitud.