[GA4] Estadístiques d'Analytics

Analytics Intelligence és un conjunt de funcions que utilitzen l'aprenentatge automàtic i les condicions que configureu per ajudar-vos a interpretar i a utilitzar millor les vostres dades.

Analytics Intelligence proporciona estadístiques de dos tipus:

• Estadístiques automàtiques: Analytics Intelligence detecta canvis poc habituals o tendències emergents en les dades i us els notifica automàticament al tauler Estadístiques de la plataforma Analytics.
  • Estadístiques personalitzades: l'usuari crea condicions que detecten canvis rellevants en les dades. Si es donen les condicions en qüestió, les estadístiques es mostren al tauler Estadístiques. També teniu l'opció de rebre alertes per correu electrònic. Podeu crear fins a 50 estadístiques personalitzades per propietat.

Veure estadístiques a Analytics

A la pàgina d'inici d'Analytics, desplaceu-vos cap avall fins a la secció Estadístiques:

A l'informe Instantània de publicitat, vegeu la targeta Estadístiques:

Per veure una llista completa d'estadístiques, gestionar-les o crear-ne de noves i personalitzades, feu clic a Mostra totes les estadístiques.

Al tauler Estadístiques es mostren les estadístiques automàtiques i personalitzades més recents per a la vostra propietat. El tauler s'actualitza en temps real a mesura que es van activant estadístiques noves, i també quan Analytics n'identifica d'interessants.

Feu clic a les targetes per veure'n tots els detalls.

Feu clic a Carrega'n més per veure estadístiques anteriors. Les estadístiques es conserven durant un any a partir del moment en què es generen.

Cada vegada que interaccioneu amb una estadística, Analytics Intelligence aprèn quines són les que us interessen més i classifica les noves en conseqüència.

Crear estadístiques personalitzades

Podeu crear conjunts de regles propis per generar estadístiques. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. A la targeta Estadístiques, feu clic a Mostra totes les estadístiques.
  2. Feu clic a Crea.
  3. Per utilitzar una de les estadístiques personalitzades suggerides:
    • Marqueu la casella de selecció de cada estadística que vulgueu crear i, tot seguit, feu clic a Crea la selecció.
    • Si voleu utilitzar un suggeriment com a plantilla, a la fila de l'estadística en qüestió, feu clic a Revisa i crea. Si cal, modifiqueu la condició de l'estadística seguint les instruccions que comencen a partir del pas 5 i, tot seguit, feu clic a Crea.
  4. Per crear estadístiques pròpies, a Comença de zero, feu clic a Crea.
  5. Definiu la condició que genera l'estadística:
    • Freqüència d'avaluació: trieu amb quina freqüència s'han d'avaluar les dades segons la condició que creeu (per hora, per dia, per setmana o per mes). L'avaluació per hora només està disponible per a les dades web.
    • Seleccioneu un segment: el segment predeterminat és Tots els usuaris. Feu clic a Canvia per seleccionar altres dimensions i valors de dimensió. També podeu especificar si el segment s'ha d'incloure o excloure.
    • Mètrica: seleccioneu la mètrica, la condició i el valor que han de definir el llindar d'activació de l'estadística. Per exemple: Usuaris actius els 30 darrers dies - Percentatge de reducció superior a - 20.
      Si trieu Conté una anomalia per a la condició, Analytics determina quan és anòmal el canvi a la mètrica, i no cal que introduïu cap valor.
  6. Poseu un nom a l'estadística.
  7. Gestioneu les notificacions. De manera predeterminada, tots els usuaris d'una propietat veuen totes les estadístiques personalitzades que s'activen al tauler Estadístiques. Si voleu enviar notificacions per correu electrònic a usuaris concrets, introduïu les seves adreces electròniques.
  8. Feu clic a Crea a la part superior dreta.

Les estadístiques personalitzades per hora no estan disponibles per als esdeveniments d'aplicació en aquests moments

Normalment, Analytics rep els esdeveniments d'aplicació amb un cert retard per raons diverses, com ara l'ús d'aplicacions en el mode sense connexió. El retard a l'hora de recollir els esdeveniments d'aplicació suposaria una avaluació imprecisa de l'estadística personalitzada i, per tant, s'activarien notificacions falses. Per aquest motiu, actualment les estadístiques personalitzades per hora no estan disponibles per als esdeveniments d'aplicació. Si teniu interès a fer servir estadístiques personalitzades per hora per a esdeveniments d'aplicació, empleneu aquest formulari.

Gestionar les estadístiques personalitzades

Per cada estadística personalitzada, podeu activar o desactivar les notificacions per als usuaris de la propietat, així com suprimir l'estadística.

1. A la targeta Estadístiques, feu clic a Mostra totes les estadístiques.
  2. Feu clic a Gestiona per obrir la llista d'estadístiques personalitzades de la propietat.
  3. Activeu o desactiveu l'opció Notificacions per correu electrònic.
  4. Feu clic a Més > Suprimeix per suprimir una estadística.

Permisos

Cal tenir la funció d'analista o d'editor per crear, editar i compartir estadístiques.

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament