Konverteringsforsinkelse-rapporten

Finn ut hvor lang tid det tar før kundene gjennomfører konverteringer.
Attribusjonsfunksjonen er foreløpig i betaversjon.

Ut fra Konverteringsforsinkelse-rapporten kan du få innsikt i hvordan dager er fordelt med hensyn til konverteringer gjennom hele konverteringstrakten. Dette kan gi deg nyttig informasjon om varigheten av salgssyklusen din på nettet.

Du finner følgende informasjon i denne artikkelen:

Slik bruker du rapporten

Slik får du tilgang til rapporten

1. Logg på attribusjonsprosjektet ditt på https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Gå til Utforsk > Konverteringsforsinkelse.

Velg datoperiode og konverteringstyper

Begynn med å velge en datoperiode på rullegardinmenyen for datovelger øverst i rapporten. Velg deretter én eller flere konverteringstyper på rullegardinmenyen. Standardvalget er Alle konverteringstyper.

Velg en konverteringsmodell

Gå til rullegardinmenyen øverst i diagrammet, og velg hvilken attribusjonsmodell du vil bruke til å beregne konverteringskreditt. Alternativene du kan velge mellom, er Databasert, Første klikk, Siste klikk, Lineær, Posisjonsbasert og Tidsrelatert verdifall. (Hvis du ønsker at rapporten din skal ligne på Tidsforsinkelse-rapporten i Analytics eller Google Ads, velger du Første klikk-attribusjonsmodellen.)

Tilpass datavisningen

Klikk på Rediger rapport for å endre det som vises i rapporten. I Rapportinnstillinger-panelet kan du endre måten dataene dine vises på:

• Akkumulert: For hver dag til konvertering inneholder rapporten konverterings- og inntektsdata fra tidligere dager.
  • Ikke-akkumulert: Rapporten inneholder konverterings- og inntektsdata for hver enkelt dag til konvertering.

Akkumulerte data vises som standard i rapporten.

Eksport

Klikk på nedlastingsikonet file download (nedenfor datovelgeren) for å laste ned en CSV-fil med dataene som vises i tabellen.

En forklaring av dataene

I Konverteringsforsinkelse-rapporten kan du se hvor raskt og effektivt det genereres konverteringer eller inntekter med annonsene dine. Hvis annonsene dine er handlingsfremmende oppfordringer, for eksempel dagssalg eller registreringer for arrangementer, ser du relativt korte tidsforsinkelser (det vil si færre dager til konvertering). Hvis du kjører en kampanje for å skape merkevarebevissthet, kan det passe bedre med lengre tidsforsinkelse. Du kan bruke denne informasjonen til å få bedre innsikt i om kampanjene dine fungerer etter planen, og for å finne ut hvilket tilbakeblikksvindu som fungerer best for bedriften din.

På den øverste raden i rapporten kan du se en oversikt over resultatene for de valgte konverteringstypene. Du kan se

• Gjennomsnittlig antall dager til konvertering
  • Totalt antall konverteringer
  • Samlet inntekt

Rapporten er sortert etter dager til konvertering. For hver dag til konvertering ser du

• konverteringer etterfulgt av prosentandelen av samlede konverteringer
  • inntekter etterfulgt av prosentandelen av samlede inntekter
  • et stolpediagram over prosentandelen av samlede konverteringer og samlede inntekter