Rapport om Konverteringstid

Se, hvor lang tid det tager for kunder at konvertere.
Tilskrivning er i øjeblikket tilgængelig som beta-funktion.

Brug rapporten Konverteringstid til at se fordelingen af antal dage til konvertering på tværs af konverteringsstier. Dette kan give dig indsigt om længden af din onlinesalgscyklus.

I denne artikel:

Sådan bruger du rapporten

Sådan får du adgang til rapporten

1. Log ind på dit tilskrivningsprojekt på https://analytics.google.com/analytics/attribution.
  2. Gå til Udforsk > Konverteringstid.

Vælg datointerval og konverteringstyper

Start med at vælge et datointerval på datovælgerens rullemenu øverst i rapporten. Vælg derefter en eller flere konverteringstyper på rullemenuen. Alle konverteringstyper er valgt som standard.

Vælg konverteringsmodel

Brug rullemenuen øverst i diagrammet til at vælge, hvilken tilskrivningsmodel du vil bruge til at beregne konverteringskreditten. Vælg mellem Datadrevet, Første klik, Sidste klik, Lineær, Positionsbaseret og Forældelse. (Hvis du vil se en rapport, der ligner rapporten Konverteringstid i Analytics eller Google Ads, skal du vælge tilskrivningsmodellen Første klik).

Tilpas din datavisning

Klik på Rediger rapport for at ændre, hvad der vises i rapporten. I panelet Rapportindstillinger kan du ændre, hvordan du vil have dine data vist:

• Akkumuleret: For hver dag til konvertering inkluderer rapporten konverterings- og omsætningsdata fra de foregående dage.
  • Ikke-akkumuleret: Rapporten inkluderer konverterings- og omsætningsdata for hver enkelt dag til konvertering.

Rapporten viser som standard akkumulerede data.

Eksportér

Klik på downloadikonet file download (under datovælgeren) for at downloade en CSV-fil, der indeholder de data, der i øjeblikket vises i tabellen.

Få indsigt via data

Brug rapporten Konverteringstid til at se, hvor hurtigt og effektivt dine annoncer genererer konverteringer eller omsætning. Hvis dine annoncer indeholder en opfordring til øjeblikkelig handling, f.eks. et 1-dags udsalg eller en tilmelding til en begivenhed, vil du se relativt korte konverteringstider (dvs. at det tager færre dage at opnå en konvertering). Hvis du derimod kører en kampagne for brandbevidsthed, kan det være mere ønskværdigt med længere konverteringstider. Du kan bruge disse oplysninger til at hjælpe dig med at finde ud af, om dine kampagner fungerer, som du forventer, og til at bestemme, hvilken tilbagebliksperiode der fungerer bedst for din virksomhed.

Rapportens øverste række giver et overblik over de valgte konverteringstypers effektivitet. Den viser:

• Gennemsnitligt antal Dage til konvertering
  • Samlet antal Konverteringer
  • Samlet Omsætning.

Rapporten er sorteret efter Dage til konvertering. For hver dag til konvertering ser du:

• Konverteringer efterfulgt af procentdelen af de samlede konverteringer
  • Omsætning efterfulgt af procentdelen af den samlede omsætning
  • Et søjlediagram, der viser procentdelen af de samlede konverteringer og procentdelen af den samlede omsætning.