Zoeken in app & webproperty's

Dit maakt deel uit van de bèta van App & webproperty.

Deze functies worden in de komende weken geleidelijk geïntroduceerd.

Met het zoekvak bovenaan Analytics kunt u:

Zoeken is beschikbaar in alle talen die worden ondersteund door app & webproperty's in Google Analytics.

Als u in het zoekvak klikt, ziet u recente zoekopdrachten en rapporten die u heeft geopend.

Als u begint te typen, verschijnen overeenkomende resultaten.

Directe antwoorden zoeken

Stel uiteenlopende vragen over uw Analytics-gegevens in natuurlijke taal en krijg snel antwoord. Wanneer u directe antwoorden zoekt, moet u de statistiek, dimensie en het tijdsbestek specifiek benoemen om de gewenste reactie te krijgen.

U kunt bijvoorbeeld zoeken naar 'conversies vorige week vanuit de Verenigde Staten' en het antwoord bekijken in het zoekvenster. Klik op het zoekresultaat om het deelvenster 'Insights' te openen met meer informatie.

Rapporten of insights zoeken

Begin de naam van een rapport of een aan het rapport gerelateerd zoekwoord te typen. Als u bijvoorbeeld 'conversies' begint te typen, worden rapporten weergegeven die zijn gerelateerd aan conversies:

Geef de dimensies of statistieken op waarin u interesse heeft om een lijst te genereren met rapporten waarin deze voorkomen.

U kunt een zoekopdracht naar specifiekere gegevens uitvoeren, zoals:

• Mobiele gebruikers in de afgelopen week
  • Gebruikers in de Verenigde Staten in de afgelopen dertig dagen

Zulke zoekopdrachten leveren een lijst op van rapporten die de opgegeven dimensie, statistiek en periode bevatten, bijv. Verenigde Staten, Gebruikers, 20 oktober 2019 - 18 november 2019.

U kunt ook zoekopdrachten uitvoeren voor vergelijkende perioden. Met de zoekopdracht 'nieuwe gebruikers afgelopen maand vergeleken met afgelopen jaar' krijgt u bijvoorbeeld rapporten te zien met daarin de statistiek 'Nieuwe gebruikers' voor de vorige maand (bijvoorbeeld 1-30 juni) in vergelijking met diezelfde maand een jaar geleden.

Klik op een zoekresultaat om dat rapport met de toegepaste datumfilters te openen.

Als Analytics insights vindt die relevant zijn voor uw zoekopdracht, worden deze ook weergegeven in de zoekresultaten (bijv. Gebruikers waren gisteren meer dan 500).

Help-content doorzoeken

Als u hulp nodig heeft bij Analytics, geeft u een beschrijving van uw onderwerp op, zoals 'remarketing'.

Klik op uw Help-zoekopdracht om een pagina met gerelateerde zoekresultaten te openen. Klik op een zoekresultaat om de content weer te geven.

Als u Help-content wilt doorzoeken, kunt u het beste zoekopdrachten beginnen met woorden als toevoegen, configureren, maken, verwijderen, bewerken, hoe, instructies, aanpassing, aanpassen, update, upgrade, installeren, installatie.