Zoeken naar rapporten en Help-content

Dit maakt deel uit van de bèta van App & webproperty.

Deze functies worden in de komende weken geleidelijk geïntroduceerd.

Met het zoekvak bovenaan Analytics kunt u:

• Zoeken naar rapporten
  • Help-content doorzoeken

Als u in het zoekvak klikt, ziet u rapporten die u onlangs heeft geopend.

Als u begint te typen, worden overeenkomende resultaten weergegeven.

Zoeken naar rapporten

Begin de naam van een rapport of een aan het rapport gerelateerd zoekwoord te typen. Als u bijvoorbeeld 'conversies' begint te typen, worden rapporten weergegeven die zijn gerelateerd aan conversies:

Geef de dimensies of statistieken op waarin u interesse heeft om een lijst te genereren met rapporten waarin deze voorkomen.

U kunt een zoekopdracht naar specifiekere gegevens uitvoeren, zoals:

• Mobiele gebruikers in de afgelopen week
  • Gebruikers in de Verenigde Staten in de afgelopen dertig dagen

Zulke zoekopdrachten leveren een lijst op van rapporten die de opgegeven dimensie, statistiek en periode bevatten, bijvoorbeeld Verenigde Staten, Gebruikers, 3 juni 2019 - 2 juli 2019.

U kunt ook zoekopdrachten uitvoeren voor vergelijkende perioden. Met de zoekopdracht 'nieuwe gebruikers afgelopen maand vergeleken met afgelopen jaar' krijgt u bijvoorbeeld rapporten te zien met daarin de statistiek 'Nieuwe gebruikers' voor de vorige maand (bijvoorbeeld 1-30 juni) in vergelijking met diezelfde maand een jaar geleden.

Klik op een zoekresultaat om dat rapport te openen.

Help-content doorzoeken

Als u hulp nodig heeft bij Analytics, geeft u een beschrijving van uw onderwerp op, zoals 'remarketing'.

Klik op uw Help-zoekopdracht om een pagina met gerelateerde zoekresultaten te openen. Klik op een zoekresultaat om de content weer te geven.

Als u Help-content wilt doorzoeken, kunt u het beste zoekopdrachten beginnen met woorden als toevoegen, configureren, maken, verwijderen, bewerken, hoe, instructies, aanpassing, aanpassen, update, upgrade, installeren, installatie.