[GA4] Søgefelt i Google Analytics 4-ejendomme

I søgefeltet øverst i Analytics kan du:

Søgning er tilgængelig på alle sprog, der understøttes af Google Analytics 4-ejendomme i Google Analytics.

Hvis du klikker i søgefeltet, kan du se de søgninger og rapporter, som du har åbnet for nylig.

Mens du skriver i søgefeltet, kommer Analytics med forslag, som kan hjælpe dig med at finde oplysninger, og vise den foreslåede del af teksten med fed skrift. Du kan bruge pil op og pil ned til at fremhæve et forslag og trykke på Enter for at acceptere et forslag. Hvis du f.eks. begynder at skrive "bruger", vises nedenstående forslag:

Søg efter øjeblikkelige svar på de fleste spørgsmål

Stil flere forskellige spørgsmål om dine Analytics-data på et naturligt sprog, og få svar hurtigt. Når du søger efter øjeblikkelige svar, skal du være præcis i din beskrivelse af metric, dimension og tidsramme for det ønskede svar.

Du kan f.eks. søge efter "vigtige hændelser i sidste uge fra USA" og se svaret i søgepanelet. Klik på søgeresultatet for at åbne panelet Indsigt og få flere oplysninger.

Søg efter rapporter, administratorsider og indsigt

Rapporter

Begynd på at skrive navnet på en rapport eller et søgeord relateret til en rapport. Hvis du f.eks. begynder at skrive "vigtige hændelser", ser du rapporter, der er relateret til vigtige hændelser:

Indtast de dimensioner eller metrics, som du gerne vil se rapporter for.

Du kan lave en søgning på mere specifikke data, f. eks.:

• antal mobile brugere i løbet af den seneste uge
  • amerikanske brugere i løbet af de seneste 30 dage

Med disse typer forespørgsler får du en liste over rapporter, der indeholder den dimension, metric og det datointerval, som du angiver, f.eks. USA, Brugere, 20. oktober 2019 - 18. november 2019.

Du kan også søge efter sammenlignende datointervaller: Eksempelvis returnerer "nye brugere fra den seneste måned sammenlignet med sidste år" rapporter med metric'en Nye brugere fra den foregående måned (f.eks. 1.-30. juni) sammenlignet med samme måned sidste år.

Klik på et søgeresultat for at åbne rapporten med de anvendte datofiltre.

Administratorsider

Du kan gå til sider i Analytics-administrator ved at søge efter de relaterede funktioner. Hvis du f.eks. angiver "linkannoncer", indeholder søgeresultaterne et link til Administratorsiden til tilknytning af dine Google Ads- og Analytics-konti. Klik på søgeresultatet for at åbne siden Administrator.

Indsigt

Hvis Analytics har Indsigt, som er relevant for din søgeforespørgsel, vises de også i søgeresultaterne (f.eks. Der var flere end 500 brugere i går).

Søg efter konto- og ejendomskonfigurationer

Du kan bruge søgefunktionen til at få adgang til oplysninger om din aktuelle ejendom eller konto og til at gå til de øvrige Google Analytics 4-ejendomme, du har adgang til.

Find oplysninger om datastrømme

Følgende søgetermer giver dig mulighed for at åbne sektionen med nærmere oplysninger om en web- eller appdatastrøm på den ejendom, du bruger:

• Søgeordet "Tracking" (Sporing)
  • Webstrømsmålings-id'et (dvs. "G-XXXXXXX")
  • Appstrøms-id'et (dvs. "XXXXXXX")

Find de aktuelle ejendoms- og kontoindstillinger

Følgende søgetermer giver dig mulighed for at åbne sektionen med indstillinger for den ejendom, du bruger:

• Søgeordet "Property" (Ejendom)
  • Det aktuelle ejendoms-id eller ejendommens navn

Følgende søgetermer giver dig mulighed for at åbne sektionen med indstillinger for den konto, du bruger:

• Søgeordet "Account" (Konto)
  • Det aktuelle konto-id eller kontoens navn

Gå til andre Google Analytics 4-ejendomme

Nedenstående søgetermer giver dig mulighed for at gå til en anden Google Analytics 4-ejendom end den, du bruger. I Analytics kan du få vist op til 7 ejendomme, der matcher den aktuelle søgeforespørgsel.

• Den anden ejendoms ejendoms-id eller navn
  • Den anden ejendoms webstrømsmålings-id (dvs. "G-XXXXXXX")
  • Den anden ejendoms appstrøms-id (dvs. "XXXXXXX")

Søg efter indhold i Hjælp til Analytics

Hvis du har brug for hjælp til Analytics, skal du angive en beskrivelse af dit emne, f.eks. "tilføj webstrøm".

Klik på din hjælpeforespørgsel for at åbne en side med relaterede søgeresultater. Klik på et søgeresultat for at vise det pågældende indhold.

Når du ønsker at søge på hjælpeindhold, er det en fordel at indlede dine søgninger med ord som tilføj, opret, oprettelse, slet, rediger, hvordan kan, sådan, ændring, fjern, opdater, opgrader, konfigurer, konfiguration.

Tilpasning af søgning i Analytics-indsigt

Søgehistorikken i Analytics-indsigt gemmes med henblik på bedre tilpasning af Analytics-søgeresultater.

F.eks. viser sektionen Set for nylig links til tilpassede rapporter og udforskninger, der har været vist for nylig, samt siden Administrator, Annonceringscenter og Konfigurer.

Hvis du vil se den aktivitet, der er gemt på din konto, skal du klikke på Administrator, og under Ejendomsindstillinger skal du klikke på Søgehistorik i Analytics-indsigt for at få flere oplysninger.

Brugere med rollen Redaktør kan slette noget af eller hele den tidligere søgeaktivitet på en ejendom.