Tämä artikkeli koskee Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuksia. Jos käytät vielä Universal Analytics ‐mittauskokonaisuutta, joka ei enää käsittele dataa 1.7.2023 alkaen (Analytics 360 ‐mittauskokonaisuudet: 1.10.2023 alkaen), siirry Universal Analytics ‐osioon.

Käyttöoikeus

Tällä tarkoitetaan oikeutta suorittaa hallinta- ja määritystehtäviä, luoda ja jakaa sisältöjä sekä lukea ja käsitellä raporttidataa.

Rooleja on yhteensä neljä:

• järjestelmänvalvoja
  • muokkaaja
  • analyytikko
  • katsoja.

Kukin rooli voidaan myöntää tili- tai mittauskokonaisuustasolla.

Pääsyoikeuksien ja dataa koskevien rajoitusten hallinta