[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Utforskningar: Undersöka överlappning mellan segment

I Utforskningar kan du med hjälp av tekniken för överlappning mellan segment se överlappningen av upp till tre segment.

Du kanske till exempel vill se hur många av dina användare som interagerar med ditt innehåll både på mobil enhet och på dator, för att sedan se hur detta segment överlappar med användare som konverterar. Om överlappningen är betydande kan du använda tekniken för kundvägsutforskning för att se om konverteringsvägen oftast börjar på en mobil enhet och slutar på en dator.

Eller så kanske du i stället vill se överlappningen mellan dator- eller mobilanvändare och användare från ett specifikt land eller en specifik ort för att avgöra var du ska fokusera dina annonsköp.