[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Kartoitukset: Segmenttien päällekkäisyyden tarkistaminen

Kartoituksissa voit käyttää Segmenttien päällekkäisyys ‑tekniikkaa ja nähdä jopa kolmen segmentin päällekkäisyyden.

Saatat esimerkiksi haluta nähdä, miten monta käyttäjää sisältösi saa toimimaan sekä mobiililaitteella että tietokoneella, ja katsoa tämän jälkeen, onko kyseinen käyttäjäsegmentti päällekkäinen konvertoituvien käyttäjien kanssa. Jos päällekkäisyys on merkittävää, voit käyttää reitin kartoitustekniikkaa selvittääksesi, alkaako konversioreitti yleensä mobiililaitteelta ja päättyykö se tietokoneelle.

Saatat myös haluta nähdä tietokoneen tai mobiililaitteen käyttäjien päällekkäisyyden tietyssä maassa tai kaupungissa olevien käyttäjien kanssa. Tämän tiedon avulla voit päättää, mihin haluat keskittää mainosostot.