[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Udforskninger: Undersøg overlapningen mellem segmenter

I Udforskninger kan du bruge teknikken Segmentoverlap til at se overlapning mellem op til tre segmenter.

Du kan for eksempel se, hvor mange af dine brugere interagerer med dit indhold på både mobilenheder og computere, og derefter se, hvordan dette segment af brugere overlapper med brugere, der konverterer. Hvis der et væsentligt overlap, kan du derefter bruge stiudforskningsteknikken til at se, om konverteringsstien har tendens til at begynde på mobilenheden og slutte på computeren.

Eller måske vil du gerne se overlapningen mellem computer- eller mobilbrugere og brugere fra et bestemt land eller en bestemt by for at afgøre, hvor du vil fokusere dine annoncekøb.