[GA4] Gebruikers-ID

Met de functie Gebruikers-ID kunt u uw eigen ID's koppelen aan individuele gebruikers, zodat u een link kunt leggen tussen hun gedrag in verschillende sessies en op verschillende apparaten en platforms. Analytics interpreteert elke gebruikers-ID als een afzonderlijke gebruiker, wat een nauwkeurigere telling van gebruikers oplevert en een breder beeld geeft van de relatie van een gebruiker met uw bedrijf. Meer informatie