[GA4] User-ID

La funció User-ID us permet associar els vostres propis identificadors a usuaris concrets per establir una relació entre el seu comportament en les diferents sessions, dispositius i plataformes. Analytics interpreta cada identificador d'usuari com un usuari diferent, cosa que us proporciona recomptes d'usuaris més precisos i una visió més completa de la relació d'un usuari amb la vostra empresa. Més informació

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda