Denne artikkelen handler om Google Analytics 4-områder. Hvis du bruker Universal Analytics-områder, finner du informasjon om disse i Universal Analytics-delen i denne brukerstøtten.

En definisjon av rapporter

Med rapporter får du en oversikt over visse aspekter ved bedriften din.

I rapportene i Analytics fokuseres det på informasjon om

• brukere – samlet brukervolum, aktivitet og lojalitet
  • atferd – brukerinteraksjoner inndelt etter skjerm og hendelse
  • enheter – antallet brukere som tar i bruk nye appversjoner, og teknologiene som benyttes for å ha interaksjoner med innholdet ditt
  • resultater – konverteringsaktivitet inndelt etter skjerm og hendelse

Du kan se mer detaljerte rapporter ved å klikke på linken nederst i sammendragskortene.

Om eksperimentell rapportering