[GA4] Rapport

Google Analytics samler inn data fra appene og nettstedene dine for å lage rapporter med statistikk om bedriften din. Du kan bruke rapporter til å overvåke trafikk, undersøke data og forstå brukerne dine og aktiviteten deres.

Når Analytics begynner å motta data, vises de først i sanntidsrapporten og deretter i de andre rapportene dine kort tid etter. Noen av dataene i rapportene samles inn fra nettstedene og appene dine når du har konfigurert Google Analytics, mens andre data krever ekstra konfigurering.

Du kan finne alle rapportene dine ved å klikke på Rapporter Rapporter til venstre. Finn ut mer om rapporter