[GA4] Raportti

Google Analytics kerää dataa sivustoiltasi ja sovelluksistasi ja luo niiden pohjalta raportteja, joista saat hyödyllistä tietoa yrityksestäsi. Raporttien avulla voit seurata liikennettä, tutkia dataa sekä ymmärtää käyttäjiä ja heidän toimintaansa.

Kun Analyticsiin alkaa tulla dataa, se näkyy reaaliaikaisessa raportissa ja pian sen jälkeen muissa raporteissa. Osa raportointidatasta kerätään sivustoiltasi ja sovelluksistasi, kun olet ottanut käyttöön Google Analyticsin, kun taas osa datasta edellyttää lisäasetuksia.

Löydät kaikki raporttisi klikkaamalla vasemmalta Raportit Raportit. Lue lisää raporteista.