[GA4] Rapport

Google Analytics indsamler data fra dine websites og apps for at oprette rapporter, der giver indsigt i din virksomhed. Du kan bruge rapporter til at overvåge trafik, undersøge data og forstå dine brugere og deres aktivitet.

Når Analytics begynder at modtage data, vises dataene i rapporten Realtid og kort tid efter i dine øvrige rapporter. Nogle af dataene i dine rapporter indsamles fra dine websites og apps, når du konfigurerer Google Analytics, mens andre data kræver yderligere konfiguration.

Du kan finde alle dine rapporter ved at klikke på Rapporter Rapporter til venstre. Få flere oplysninger om rapporter