[GA4] Informe

Google Analytics recull dades dels vostres llocs web i aplicacions per crear informes que proporcionen estadístiques sobre la vostra empresa. Podeu utilitzar els informes per monitorar el trànsit, investigar les dades i entendre els usuaris i la seva activitat.

Un cop Analytics comença a rebre dades, aquestes es mostren a l'informe En temps real i, poc després, als altres informes. Algunes dades dels informes es recullen dels vostres llocs web i aplicacions un cop heu configurat Google Analytics, mentre que d'altres requereixen una configuració addicional.

Per veure tots els informes, feu clic a Informes Informes a l'esquerra. Més informació sobre els informes