[GA4] Egendom

En egendom representerar en gruppering av data från en webbplats och/eller app i Google Analytics. I en egendom kan du se rapporter och hantera datainsamling, attribution, integritetsinställningar och produktlänkar. Ett konto kan innehålla en eller flera egendomar. Läs mer om kontostruktur.

Det finns två typer av egendomar: Google Analytics 4 och Universal Analytics. Den 1 juli 2023 slutade Universal Analytics-standardegendomar att behandla data (den 1 juli 2024 för Analytics 360). Läs om hur du migrerar från Universal Analytics till Google Analytics 4.