[GA4] Område

Et område representerer en gruppering av data fra en app og/eller et nettsted i Google Analytics. I et område kan du se rapporter og administrere datainnsamling, attribusjon, personverninnstillinger og produkttilknytninger. En konto kan inneholde ett eller flere områder. Finn ut mer om kontostruktur.

Det finnes to typer områder: Google Analytics 4 og Universal Analytics. 1. juli 2023 sluttet standard Universal Analytics-områder å behandle data (1. juli 2024 for Analytics 360). Finn ut hvordan du går over fra Universal Analytics til Google Analytics 4.