[GA4] Mittauskokonaisuus

Mittauskokonaisuudella tarkoitetaan verkkosivustolta tai sovelluksesta peräisin olevan datan ryhmittelyä Google Analyticsissa. Mittauskokonaisuuden kautta voit katsoa raportteja ja tehdä muutoksia datankeruuseen, attribuutioon, yksityisyysasetuksiin ja tuotelinkkeihin. Tilillä voi olla yksi tai useampi mittauskokonaisuus. Lue lisää tilin rakenteesta.

Google Analytics ‐mittauskokonaisuudet voivat olla joko Google Analytics 4- tai Universal Analytics ‐mittauskokonaisuuksia. Tavalliset Universal Analytics ‐mittauskokonaisuudet lopettivat datan käsittelyn 1.7.2023 (ja Analytics 360 ‐mittauskokonaisuudet lopettavat sen 1.7.2024). Katso, miten voit siirtyä Universal Analyticsista Google Analytics 4:ään.