[GA4] Ejendom

En ejendom repræsenterer en gruppe data fra et website og/eller en app i Google Analytics. På en ejendom kan du få vist rapporter og administrere dataindsamling, tilskrivning, privatlivsindstillinger og produkttilknytninger. Der kan være flere ejendomme på samme konto. Få flere oplysninger om kontostruktur.

Der er to typer ejendomme: Google Analytics 4 og Universal Analytics. Siden den 1. juli 2023 er der ikke blevet behandlet data på almindelige Universal Analytics-ejendomme (for Analytics 360-ejendommes vedkommende er der først skæringsdato den 1. juli 2024). Få oplysninger om, hvordan du migrerer fra Universal Analytics til Google Analytics 4.