[GA4] Propietat

Una propietat representa una agrupació de dades d'un lloc web o d'una aplicació a Google Analytics. En una propietat, podeu veure informes i gestionar la recollida de dades, l'atribució, la configuració de privadesa i els enllaços de productes. Un compte pot incloure una o diverses propietats. Obtén més informació sobre l'estructura dels comptes.

Hi ha dos tipus de propietats: Google Analytics 4 i Universal Analytics. A partir de l'1 de juliol de 2023, les propietats estàndard de Universal Analytics van deixar de processar dades (en el cas d'Analytics 360, ho faran l'1 de juliol de 2024). Obteniu informació sobre com podeu fer la migració de Universal Analytics a Google Analytics 4.