[GA4] Anvend segmenter og filtre, og se brugere

Med segmenter og filtre bruges der datavisualisering for at gøre det lettere for dig at fortolke en undergruppe af data ud fra bestemte kriterier.

• Filtre bruges til at få vist et begrænset sæt data i en udforskning. De anvendes på den aktuelle udforskning.
  • Segmenter er grupper af brugere, sessioner eller hændelser, som du definerer. De er tilgængelige på alle faner i den aktuelle udforskning.

Sammenlign segmenter

Du kan sammenligne et segment med bestemte data i en udforskning ved at trække segmentet fra panelet Variabler til panelet Faneindstillinger under Segmentsammenligninger.

Anvender segmentet Direkte trafik.

Du kan tilføje flere segmenter under Faneindstillinger. Brug teknikken segmentoverlap til at visualisere forholdet mellem forskellige segmenter.

Opret segmenter ud fra dine data

Hvis du vil følge en kohorte af brugere, sessioner eller hændelser, som vises i din udforskning, kan du gemme den pågældende kohorte som et segment eller en målgruppe.

1. Højreklik på dataene på kanvasset.
  2. Klik på Opret et segment ud fra det aktuelle valg på pop op-menuen. Du kan bruge dette segment til at oprette en målgruppe via navigationspanelet i siden.
  3. Giv om ønsket segmentet et tilpasset navn, og klik derefter på GEM.

Dit nye segment vises i panelet Variabler under Segmenter. Du kan trække segmentet til sektionen Segmentsammenligninger i den aktuelle udforskning og udforskninger, der oprettes på et senere tidspunkt. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter segmenter.

Opret filtre

1. Klik på feltet "Slip eller vælg dimension eller metric" i sektionen Filtre nederst i panelet Faneindstillinger, og vælg en metric eller dimension på pop op-listen. Du kan også trække dimensioner og metrics over i feltet fra panelet Variabler.
  2. Vælg, hvordan dataene skal filtreres ud fra betingelsen, på den liste, der vises under dit valg. Hvilke filtermuligheder der er tilgængelige, afhænger af, hvilken dimension eller metric du har valgt i trin 1.
  3. Angiv evalueringskriterierne for filteret (der skelnes mellem store og små bogstaver).
  4. Klik på Anvend.
Du kan tilføje op til ti filtre. Hvis du opretter flere filtre, kan der kun vises resultater, hvis alle filterkriterierne er opfyldt.

Se brugere

Højreklik på en datacelle, og vælg "Se brugere".

Du kan undersøge individuel brugeradfærd (i stedet for samlet brugeradfærd) via rapporten Brugerudforskning. I denne rapport vises de brugere, der udgør datapunkterne i dine udforskninger:

1. Højreklik på dataene på kanvasset.
  2. Klik på Se brugere på pop op-menuen.
  3. Rapporten Brugerudforskning åbnes, så du kan se, hvilke brugere der har bidraget til det aktuelle datapunkt.

Få flere oplysninger om rapporten Brugerudforskning