I denne artikkelen finner du informasjon om Universal Analytics. Hvis du bruker den neste generasjonen av Google Analytics, finner du mer informasjon i delen Google Analytics 4-områder i brukerstøtten.

[GA4] Se loggen over konto- og områdeendringer

Du må ha redigeringstilgang til Analytics-kontoen eller -området der du vil se endringsloggen.

I endringsloggen finner du en oversikt over endringene som er gjort i den aktuelle kontoen.

Se endringsloggen

1. Logg på Google Analytics..
  2. Klikk på Administrator.
  3. Bruk menyen i Konto- eller Område-kolonnen til å velge kontoen eller området der du vil se endringsloggen.
  4. Klikk på Endringslogg for kontoen eller Endringslogg for området i Konto- eller Område-kolonnen.

I endringsloggen ser du følgende informasjon:

• Tid: datoen og klokkeslettet for aktiviteten.
  • Stedstype: Analytics-kontoen eller -området der endringen ble gjort.
  • Stedsnavn: navnet på Analytics-kontoen eller området der endringen ble gjort.
  • Elementtype: elementtypen som ble endret (f.eks. en datastrøm eller Google Ads-tilknytning).
  • Handling: endringen som ble gjort i elementet (f.eks. at det ble opprettet eller endret).
  • Endret av: hvilken Analytics-bruker som utførte aktiviteten. I endringsloggen registreres det også automatiske systemendringer.

Oppføringer for [slettet bruker] angir at Google-kontoen for brukeren som foretok endringen, senere er blitt slettet fra systemet, og Analytics kan ikke hente en e-postadresse.

Endringsloggen inneholder en oversikt over aktiviteter for de siste to årene.

Angi datoperioden

Bruk Datoperiode-menyen for å velge en av de forhåndsdefinerte datoperiodene, eller velg en egendefinert datoperiode.

Datoperioden er basert på tidssonen i operativsystemet ditt.

Filtrer innhold

1. Sted-menyen kan du velge kontoen eller området du ønsker å se endringer for.
  2. Klikk på Flere filtre for å åpne alternativene for
    • Alle elementtyper: Velg elementtypene du ønsker å ta med.
    • Endret av: Oppgi én eller flere e-postadresser til brukere du ønsker å ta med endringer for.
  3. Klikk på Bruk.

Søk i innhold

Bruk søkefeltet øverst i tabellen for å søke etter innhold basert på datatypene som er oppført i kolonnene (f.eks. dato, stedsnavn eller elementtype).

Oppgi datoer i det samme formatet som kolonneoppføringene.

Du kan skrive inn ufullstendige strenger, for eksempel de to første bokstavene i en måned eller noen få bokstaver fra e-postadressen til en bruker.

Se mer informasjon

I raden for én endring klikker du på Informasjon for å se mer informasjon, for eksempel før- og ettertilstandene til en konto eller et område. Admin-API-representasjonen av objektet vises.