Tämä artikkeli käsittelee Universal Analyticsia. Jos käytät seuraavan sukupolven Google Analyticsia, tutustu tämän ohjekeskuksen Google Analytics 4 ‑omaisuuksia koskevaan osioon.

[GA4] Tilin tai omaisuuden muutoshistorian katsominen

Analytics-tilin tai ‑omaisuuden muutoshistorian katsominen edellyttää muokkausoikeutta.

Muutoshistoriassa esitetään tilille tehdyt muutokset.

Muutoshistorian näyttäminen

1. Kirjaudu Google Analyticsiin..
  2. Klikkaa Järjestelmänvalvoja.
  3. Valitse Tili- tai Omaisuus-sarakkeen valikosta tili tai omaisuus, jonka muutoshistorian haluat nähdä.
  4. Klikkaa Tili- tai Omaisuus-sarakkeesta Tilin muutoshistoria tai Omaisuuden muutoshistoria.

Muutoshistoriassa näkyvät tiedot:

• Aika: Toiminnon päivämäärä ja aika.
  • Sijainnin tyyppi: Analyticsin tili tai omaisuus, jossa muutos tapahtui.
  • Sijainnin nimi: Sen Analyticsin tilin tai omaisuuden nimi, jossa muutos tapahtui.
  • Kohteen tyyppi: Muutetun kohteen tyyppi (esim. datastriimi tai Google Ads ‑linkki).
  • Toiminta: Kohteelle tehty muutos (esim. luonti tai muokkaus).
  • Muokkaaja: Toiminnon suorittanut Analyticsin käyttäjä. Muutoshistoriaan kirjataan myös automaattiset järjestelmämuutokset.

[Poistettua käyttäjää] koskevat merkinnät osoittavat, että muutoksen tehneen käyttäjän Google-tili on sittemmin poistettu järjestelmästä, eikä Analytics voi hakea sähköpostiosoitetta.

Muutoshistoriassa säilytetään merkinnät kahden viime vuoden aikana tehdyistä toiminnoista.

Ajanjakson määrittäminen

Valitse Ajanjakso-valikosta jokin valmiista ajanjaksoista tai määritä oma ajanjakso.

Ajanjaksossa käytetään käyttöjärjestelmän aikavyöhykettä.

Sisällön suodattaminen

1. Valitse Sijainti-valikosta tili tai omaisuus, jonka muutokset haluat nähdä.
  2. Saat näkyviin lisää vaihtoehtoja alla mainituille suodattimille klikkaamalla Lisää suodattimia:
    • Mikä tahansa kohteen tyyppi: Valitse kohteiden tyypit, jotka haluat mukaan sisältöön.
    • Muokkaaja: Lisää yksi tai useampi sellaisen käyttäjän sähköpostiosoite, jonka muutokset haluat mukaan sisältöön.
  3. Klikkaa Käytä.

Sisällöstä hakeminen

Tee haku sisällöstä minkä tahansa sarakkeissa näkyvän datatyypin mukaan (esim. päivämäärä, sijainnin nimi tai kohteen tyyppi) käyttämällä taulukon yläosassa olevaa hakukenttää.

Lisää päivämäärät samassa muodossa kuin ne on merkitty sarakkeisiin.

Voit lisätä osittaisia merkkijonoja, kuten kuukauden nimen kaksi ensimmäistä kirjainta tai muutaman kirjaimen käyttäjän sähköpostiosoitteesta.

Lisätietojen näyttäminen

Jos haluat nähdä lisätietoja, kuten tilin tai omaisuuden tilan ennen muutosta ja sen jälkeen, klikkaa yksittäisen muutoksen riviltä Tiedot. Lisätiedoista näkyy, miten muutettu kohde esitetään Admin-APIssa.