Reports

[GA4] Rapporten Realtid

Overvåg aktiviteten på dit website eller i din app, når det sker

Med realtid kan du overvåge aktivitet på dit website eller i din app, når det sker. Med kortarrangementet kan du se, hvordan brugerne kommer ind i konverteringstragten, og hvordan de opfører sig, når de er i tragten:

• Antallet af brugere i løbet af de seneste 30 minutter (pr. minut)
  • Brugere efter kilde, medium eller kampagne: Hvor dine brugere kommer fra
  • Brugere eller nye brugere efter målgruppe: Hvem dine brugere er
  • Brugere efter sidetitel eller skærmnavn: Hvilket indhold de interagerer med
  • Hændelsestælling efter hændelsesnavn: Hvilke hændelser de aktiverer
  • Konverteringer efter hændelsesnavn: Hvilke konverteringer de gennemfører

I Analytics vises der brugerbaserede dimensioner og metrics i rapporten Realtid. Det vil sige, at fokus for de dimensioner og metrics, der vises i rapporten Realtid, er anskaffelse af brugere.

Bemærk! Kort med rapporten Realtid viser maksimalt 700 rækker, og nogle data kan blive klassificeret som (other).

Adgang til rapporten Realtid

For at få adgang til rapporten Realtid skal du klikke på Rapporter > Realtid i navigationspanelet til venstre.

Billede af rapporten Realtid på navigationslinjen til venstre

Sådan kan du bruge Realtid

Med realtid kan du straks og løbende se, hvilken effekt nye kampagner og ændringer på dit website har på din trafik:

• Se om en endagspromovering genererer trafik til dit website eller app
  • Se den umiddelbare effekt på trafikken, når du indsender et blogindlæg, et indlæg på et socialt netværk eller et tweet
  • Du kan overvåge, om nyt og ændret indhold på dit website påvirker trafik
  • Du kan kontrollere, om målingskoden på dit website eller i din app virker

Sammenligninger

Anvend sammenligninger for at evaluere undersæt af dine data side om side, f.eks. hvordan brugere i alderen 18-24 år klarer sig sammenlignet med din overordnede brugerbase, eller hvordan to forskellige kampagner klarer sig i forhold til hinanden.

Klik på for at oprette en tilpasset sammenligning.

Klik på en af boblerne på kortet for at oprette en sammenligning af alle brugere for den pågældende by.

Øjebliksbilleder for brugere

Klik på Vis brugerrelateret øjebliksbillede øverst i rapporten for at se et øjebliksbillede af data for en enkelt bruger.

Et øjebliksbillede indeholder oplysninger om brugerens enhed, appversion og lokation sammen med de vigtigste hændelser, som brugeren har aktiveret, og de relevante brugeregenskaber.

Klik på pilene på det første kort øverst i rapporten for at skifte til et øjebliksbillede for en anden bruger.

Ting, du skal være opmærksom på

Brugerbehandling

Med rapporten Realtid kan du se:

• "Brugere i de seneste 30 minutter", som viser alle brugere på dit website eller i din app
  • "Nye brugere", som viser brugere, der besøger dit website eller din app for første gang
  • "Brugere", som viser tilbagevendende brugere, der er blevet behandlet af Analytics

Nye brugere og tilbagevendende brugere, der ikke er blevet behandlet, udelukkes fra antallet af "Brugere".

Appdata

Appdata er samlet i grupper for at spare på batteriforbruget, så der kan derfor være forsinkelser. Samlingen sker typisk hvert minut.

Ingen data

Hvis der ikke vises data i rapporten Realtid, er der muligvis ingen aktive brugere.

Tilskrivningsdata

Ligesom det er tilfældet med rapporten DebugView, udføres der kun begrænset tilskrivningsanalyse i rapporten Realtid for at sikre responsiv rapportering. Vi anbefaler, at du bruger rapporterne Anskaffelse for at få så korrekte tilskrivningsoplysninger som muligt.

Rapporten Realtid ift. rapporten DebugView

I nedenstående tabel kan du se de vigtigste forskelle på rapporterne Realtid og DebugView.

Realtidsrapporter Rapporterne DebugView
Der vises brugeraktivitet fra de seneste 30 minutter Der vises brugeraktivitet fra en længere periode end 30 minutter (hvis fejlretningstilstand er aktiveret)
Både web- og appdatastrømme understøttes Både web- og appdatastrømme understøttes
Hvis du opretter sammenligninger, kan du se data for en bestemt strøm Hvis du vælger DEBUG DEVICE, kan du se data for en bestemt enhed
Hvis du vælger muligheden Se brugerspecifikt øjebliksbillede, får du vist data for en tilfældig bruger Ikke tilgængelig
Alle med adgang til Google Analytics 4-ejendommen kan se dataene Bruges normalt af web- eller appudviklere

Relaterede ressourcer

Brug Google Analytics Reporting API til at oprette rapporten Realtid.

Se de dimensioner og metrics, der er tilgængelige via Rapporterings-API'en til Realtime.