Reports

[GA4] Informe En temps real

Monitorar l'activitat en un lloc web o una aplicació en el moment en què es produeix

L'informe En temps real us permet supervisar l'activitat al vostre lloc web o aplicació en el moment en què es produeix. L'organització de les targetes us permet veure com els usuaris entren a l'embut de conversió i com es comporten un cop hi són. L'informe inclou:

• El nombre d'usuaris durant els 30 darrers minuts (per minut).
  • Usuaris per font, mitjà o campanya: d'on provenen els vostres usuaris.
  • Usuaris o usuaris nous per públic: qui són els vostres usuaris.
  • Usuaris per títol de pàgina o nom de la pantalla: amb quin contingut interaccionen.
  • Recompte d'esdeveniments per nom de l'esdeveniment: quins esdeveniments activen.
  • Conversions per nom de l'esdeveniment: quines conversions fan.

Analytics mostra les dimensions i les mètriques d'abast d'usuari a l'informe En temps real. És a dir, les dimensions i les mètriques de l'informe En temps real indiquen com aconseguiu els usuaris per primera vegada.

Nota: les targetes de l'informe En temps real mostren un màxim de 700 files i algunes dades es poden classificar com a (other).

Accedir a l'informe En temps real

Per accedir a l'informe En temps real, a la barra de navegació de l'esquerra, feu clic a Informes > En temps real.

Imatge de l'informe En temps real a la navegació de l'esquerra

Maneres d'utilitzar l'informe En temps real

Amb els informes En temps real, podeu supervisar de manera immediata i contínua els efectes que tenen en el trànsit els canvis nous que feu a les campanyes i al lloc web.

• Consulteu si la promoció d'un sol dia genera trànsit al lloc web o a l'aplicació.
  • Superviseu els efectes immediats sobre el trànsit d'una entrada en un blog, d'una publicació en una xarxa social o d'un tuit.
  • Monitoreu si el contingut nou i modificat del lloc web està afectant el trànsit.
  • Comproveu si el codi de mesurament funciona al lloc web o a l'aplicació.

Comparacions

Apliqueu comparacions per avaluar subconjunts de dades en paral·lel (per exemple, compareu els usuaris de 18 a 24 anys amb la vostra base d'usuaris global o compareu dues campanyes diferents).

Feu clic a per crear una comparació personalitzada.

Feu clic en una de les bombolles del mapa per crear una comparació entre tots els usuaris i els d'aquesta ciutat en concret.

Instantànies d'usuari

Feu clic a Mostra la instantània d'usuari a la part superior de l'informe per veure una instantània de les dades d'un sol usuari.

Una instantània inclou informació sobre el dispositiu, la versió de l'aplicació i la ubicació de l'usuari, juntament amb els esdeveniments principals que ha activat i les propietats d'usuari rellevants.

Feu clic a les fletxes que hi ha a la primera targeta de la part superior de l'informe per canviar de la instantània d'un usuari a la d'un altre.

Aspectes que cal tenir en compte

Processament d'usuaris

L'informe En temps real us permet veure el següent:

• "Usuaris en els 30 darrers minuts", que mostra tots els usuaris del vostre lloc web o de la vostra aplicació.
  • "Usuaris nous", que mostra els usuaris que visiten per primera vegada el vostre lloc web o la vostra aplicació.
  • "Usuaris", que mostra els usuaris recurrents que han estat processats per Analytics.

Els usuaris nous i els recurrents i que no s'hagin processat no s'inclouran al recompte "Usuaris".

Dades de l'aplicació

Les dades de l'aplicació es processen en lots per estalviar bateria, de manera que pot ser que es produeixi algun retard. Normalment, aquesta agrupació en lots es realitza en qüestió de minuts.

No hi ha dades

Si no hi ha cap dada a l'informe En temps real, és possible que no hi hagi cap usuari actiu.

Dades d'atribució

Tal com passa amb l'informe de DebugView, l'informe En temps real fa una anàlisi d'atribució limitada per garantir els informes responsius. Us recomanem que consulteu els informes Adquisició per obtenir la informació d'atribució més precisa.

Informe En temps real vs. informe de DebugView

La taula següent descriu les diferències principals entre els informes En temps real i els informes de DebugView.

Informes En temps real Informes de DebugView
Mostren l'activitat dels usuaris durant els 30 darrers minuts. Mostren l'activitat dels usuaris durant períodes de més de 30 minuts (si el mode de depuració està activat).
Admeten fluxos de dades web i d'aplicació. Admeten fluxos de dades web i d'aplicació.
Crear comparacions us permet veure la informació d'un flux de dades concret. Seleccionar DISPOSITIU DE DEPURACIÓ us permet veure les dades d'un dispositiu concret.
L'opció Mostra la instantània d'usuari us permet veure les dades d'un usuari aleatori. N/A
Tothom que tingui accés a la propietat de Google Analytics 4 pot veure les dades. Normalment els utilitzen desenvolupadors web o d'aplicacions.

Recursos relacionats

Utilitzeu l'API d'informes de Google Analytics per crear un informe En temps real.

Exploreu les dimensions i mètriques disponibles a través de l'API d'informes En temps real.