[GA4] Grenser for innsamling av hendelser

Grensene nedenfor gjelder per område. Du kan øke visse grenser (men ikke tegngrenser for hendelser/parametere) ved å oppgradere området ditt til Google Analytics 360. Hvis du vil vite mer om konfigurasjonsgrenser, bør du lese denne artikkelen i stedet.

Innsamlingsgrenser

Google Analytics loggfører ikke hendelser, hendelsesparametere eller brukeregenskaper som overskrider grensene nedenfor. Analytics behandler for eksempel ikke den 26. brukeregenskapen eller et hendelsesnavn med mer enn 40 tegn.

Hvis du vil ha detaljert informasjon om feilhendelsene som Analytics loggfører når du overskrider innsamlingsgrensene oppført nedenfor, kan du lese om Analytics-feilkoder.

Loggført element Grense (her finner du grensene for 360-områder) Kan jeg arkivere elementer hvis jeg nærmer meg grensen?

Hendelser med unike navn

Det finnes ingen grense for antall hendelser med unike navn i nettdatastrømmer.

500 per appbruker per dag

(i appdatastrømmer)

Du kan se over 500 hendelser med unike navn hvis brukere i ulike appforekomster utløser ulike hendelser.

Hendelser som samles inn automatisk, og hendelser som registreres via forbedret måling, telles ikke opp mot grensen.

Nei
Lengde på hendelsesnavn 40 tegn. Hvis tegngrensen på 40 tegn overskrides, rapporteres ikke hendelsen som en konvertering (hvis hendelsen er merket som en konvertering) siden det ikke er tilføyd noen «_c».  Ikke aktuelt
Hendelsesparametere per hendelse 25 hendelsesparametere Ja
Parametere med vareomfang per hendelse I tillegg til de angitte parameterne med vareomfang for hver anbefalte netthandelshendelse kan du ta med opptil 27 egendefinerte parametere på varenivå i netthandelshendelser. Ja
Lengde på navnet til hendelsesparameter 40 tegn Ikke aktuelt
Lengde på verdien til hendelseparameter

100 tegn

Disse unntakene gjelder:

• page_title-parameteren kan inneholde opptil 300 tegn.
  • page_referrer-parameteren kan inneholde opptil 420 tegn.
  • page_location-parameteren kan inneholde opptil 1000 tegn.
Ikke aktuelt
Brukeregenskaper 25 per område  Nei
Lengde på navnet til brukeregenskap 24 tegn Ikke aktuelt
Lengde på verdien til brukeregenskap 36 tegn Ikke aktuelt
Lengde på User-ID-verdier 256 tegn Ikke aktuelt

Tegngrenser

Tegngrensene er de samme for språk med enkel tegnbredde (f.eks. engelsk) og med dobbel tegnbredde (f.eks. japansk). Antallet tegn i nettadresser som er gjort om til kode, telles når tegngrensene sjekkes.