[GA4] Grænser for indsamling af hændelser

Disse grænser gælder for hver ejendom. Du kan få visse grænser forhøjet (dog ikke tegnbegrænsninger for hændelser/parametre) ved at opgradere din ejendom til Google Analytics 360. Du kan få flere oplysninger om konfigurationsgrænser i denne artikel.

Indsamlingsgrænser

I Google Analytics registreres der ikke længere hændelser, hændelsesparametre og brugeregenskaber, hvis nedenstående grænser overskrides. Eksempelvis behandles den 26. brugeregenskab eller et hændelsesnavn med over 40 tegn ikke i Analytics.

Se Fejlkoder i Analytics for at få udførlige oplysninger om de fejlhændelser, der registreres i Analytics, hvis nedenstående indsamlingsgrænser overskrides.

Registreret element Grænse (360-grænser kan ses her) Kan jeg arkivere elementer, hvis jeg er tæt på at overskride grænsen?

Hændelser med unikt navn

Der er ingen grænse for antallet af hændelser med unikke navne for webdatastrømme.

500 pr. appbruger pr. dag

(for appdatastrømme)

Der vises muligvis mere end 500 hændelser med unikt navn, hvis brugere aktiverer forskellige hændelser i forskellige appforekomster.

Automatisk indsamlede hændelser og hændelser til forbedret måling tæller ikke med i forhold til grænserne.

Nej
Hændelsesnavnets længde 40 tegn. Hvis en hændelses navn er på over 40 tegn, rapporteres hændelsen ikke som en konvertering (selvom du har markeret den som en konvertering), da den i så fald mangler det påkrævede "_c" i slutningen.  Ikke tilgængelig
Hændelsesparametre pr. hændelse 25 hændelsesparametre Ja
Varebaserede parametre pr. hændelse Ud over de foreskrevne varebaserede parametre for hver anbefalet e-handelshændelse kan du inkludere op til 27 tilpassede parametre på vareniveau i en e-handelshændelse. Ja
Længde på hændelse – parameternavn 40 tegn Ikke tilgængelig
Længde på hændelse – parameterværdi

100 tegn

Følgende undtagelser er gældende:

• Parameteren page_title må højst være på 300 tegn
  • Parameteren page_referrer må højst indeholde 420 tegn
  • Parameteren page_location må højst indeholde 1.000 tegn
Ikke tilgængelig
Brugerejendomme 25 pr. ejendom  Nej
Længde på navne for brugeregenskaber 24 tegn Ikke tilgængelig
Længde på værdier for brugeregenskaber 36 tegn Ikke tilgængelig
Længde på User-ID-værdier 256 tegn Ikke tilgængelig

Tegnbegrænsninger

Tegnbegrænsningerne er ens for enkeltbreddesprog (f.eks. engelsk) og dobbeltbreddesprog (f.eks. japansk). Den kodede tegnlængde for webadresser bruges ved optælling af tegnbegrænsning.