Slik får du brukerstøtte

Tilgjengelig brukerstøtte for alle Google Marketing Platform-produkter

Med hjelp i produktet kan du finne og lese hjelpeinnhold direkte i grensesnittet til produktet. Du kan også bruke hjelp i produktet til å kontakte brukerstøtten med spørsmål og skjermdumper.

Klikk på Hjelp i overskriften for å åpne hjelpepanelet i produktet. Vi oppgir linker til artikler som er tilknyttet siden du ser på, og du kan også selv søke i hjelpeinnholdet ved å skrive inn et søkeord eller spørsmål i søkefeltet. Søkeresultatene dine er fem populære artikler som samsvarer med spørsmålet eller søkeordene dine.

Klikk på en artikkeltittel for å lese innholdet i hjelpepanelet. Hvis du vil gå tilbake fra en artikkel og sjekke andre søkeresultater, klikker du på pilen øverst til venstre i panelet. Du kan også rulle til bunnen av artikkelen og klikke på Åpne i nytt vindu for å lese artikkelen i en ny fane.

Du kan dra hjelpepanelet i produktet til hvor som helst på siden, så det blir lettere å følge trinnene i artikler mens du bruker produktet.

Hvis du ønsker å gå direkte til brukerstøtten, klikker du på Bla gjennom alle artikler nederst til venstre i panelet.

Kontakt brukerstøtten

Hvis du har et problem du ikke kan løse med hjelperessursene på nettet, kan du kontakte brukerstøtteteamet vårt.

Brukerstøtte er utelukkende tilgjengelig for salgspartnere og kunder som kjøper Google Marketing Platform-annonsering eller Analytics 360-produkter direkte fra Google.

Tilgjengelige media for brukerstøtte etter Google Marketing Platform-produkt

Produkt Direktechat-støtte E-poststøtte
Platform-startsiden Ja, i produktet Ja, i produktet
Annonseringsprodukter
Display & Video 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Search Ads 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Campaign Manager Ja, i produktet Ja, i produktet
Studio Ja, i produktet Ja, i produktet
Analytics-produkter*
Analytics 360 Ja, i produktet Ja, i produktet
Optimize 360 Nei Ja, i produktet
Tag Manager 360 Nei Ja, i produktet
Attribution 360, betaversjon Nei Ja, i produktet
Surveys 360 Nei Ja (skjema)
Data Studio (360-bruker)+ Nei Ja, i produktet (for Analytics-koblingen)

* Brukerstøtte i produktet for standard Analytics-produkter er basert på Ads-kundestatusen din.

+ Hvis du har e-posttilgang til en 360-aktivert organisasjon som Google fakturerer direkte (salgspartnerorganisasjoner inkludert).

Direktechat

På hverdager er direktechat den beste måten å kontakte brukerstøtten på:

1. Klikk på Hjelp i overskriften.
  2. Klikk på Direktechat under Kontakt oss.
  3. Beskriv problemet ditt og klikk på Send inn. Du får snart svar fra en feilsøkingsspesialist.

Du kan også starte en direktechat fra brukerstøtten til et hvilket som helst Google Marketing Platform-produkt:

1. Klikk på Kontakt oss øverst til høyre på en brukerstøtteside.
  2. Velg kategorien problemet ditt tilhører, og velg deretter Chat.
  3. Fyll ut det korte skjemaet og klikk på Send inn. Du får snart svar fra en feilsøkingsspesialist.

Tilgjengelighet av brukerstøtte via chat

Pass på at du bruker produktet på språket du vil ha brukerstøtten på, slik at du får forbindelse med den rette feilsøkingsspesialisten. Hvis brukerstøtte via chat ikke er tilgjengelig, kan du sende spørsmål på e-post, som beskrevet nedenfor.

Platform-startsiden

Område Språk som støttes Tilgjengelighet
Nord- og Sør-Amerika Engelsk, portugisisk, spansk 9–20 ET
Europa, Midtøsten, Afrika 9–17 GMT
Asia 10–18 JST

Annonseringsprodukter

Display & Video 360 Search Ads 360 Campaign Manager Studio
Språk
Engelsk 24 timer i døgnet
Kinesisk

10–18 SGT

10–24 SGT

13–18 SGT

10–24 SGT

13–18 SGT

Ikke aktuelt
Fransk 8–17 GMT
Tysk 8–17 GMT
Italiensk 8–17 GMT
Japansk

11–13 JST

14–17 JST

Portugisisk 9–18 BRT Ikke aktuelt 8–17 GMT
Spansk

9–21 ART

9–23 GMT

8–17 GMT
Russisk 11–20 MSK Ikke aktuelt Ikke aktuelt

Analytics-produkter

Analyser Tag Manager, Optimize, Data Studio, Attribution (beta), Surveys
Språk
Engelsk, portugisisk, spansk

Nord- og Sør-Amerika:

9–20 ET

Europa, Midtøsten, Afrika:

9–17 GMT

Asia:

10–18 JST

Ikke aktuelt

E-post

Hvis brukerstøtte via chat ikke er tilgjengelig, kan du sende e-post til brukerstøtten via hjelpepanelet i produktet:

1. Klikk på Hjelp i overskriften.
  2. Klikk på E-post under Kontakt oss.
  3. Fyll ut skjemaet som vises. Pass på å merke av i feltet med skjermdumpen av siden du befinner deg på. For å fremheve viktige områder på skjermdumpen din kan du klikke på Fremhev og dra markøren over de aktuelle områdene. Du kan fremheve så mange områder du vil. Hvis du vil fjerne fremhevingen fra et område, er det bare å holde markøren over området og klikke på X øverst til høyre.

Du kan også sende oss e-post via de mange brukerstøttene for Google Marketing Platform-produkter:

1. Klikk på Kontakt oss øverst til høyre på en brukerstøtteside.
  2. Velg E-post
  3. Fyll ut skjemaet som vises.

Hvis du sender e-post til brukerstøtten fra en e-postadresse utenfor Gmail-domenet som er tilknyttet Google-kontoen din, kan vi sende svar til Gmail-adressen tilknyttet den aktuelle kontoen. Finn ut hvordan du kan administrere e-poster i Google-kontoer

Hvis du vil ha hjelp med Google Ads, kan du gå til brukerstøtten for Google Ads.