Nettlesere som støttes

Du kan bruke Analytics med følgende nettlesere:

Analytics har generelt sett støtte for de to nyeste versjonene av Chrome, Firefox, Edge og Safari etter hvert som de blir tilgjengelige. Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker en av disse nettleserne.

Hvis nettleseren din ikke er kompatibel med det nåværende Analytics-grensesnittet, kan det hende du ser en varselmelding i kontoen din.

Når du oppgraderer til en nettleser som støttes, må du kanskje også oppdatere nettleserinnstillingene slik at informasjonskapsler og JavaScript tillates, så du kan bruke alle verktøyene som er tilgjengelige i Analytics.