Rondleidingen

Over rondleidingen

Met rondleidingen kunt u kennismaken met nieuwe functies en nieuwe procedures doorlopen in de Analytics-interface. Voor deze rondleidingen wordt het Analytics-demo-account gebruikt, zodat u de rondleidingen kunt volgen zonder dat u een bestaand eigen account nodig heeft.

• Bij elke stap wordt u gevraagd op een element in de Analytics-interface te klikken of op een knop Volgende om door te gaan.
  • Als u ergens anders op het scherm klikt, kan de rondleiding worden onderbroken.
  • U kunt stappen aan de kant slepen wanneer dat nodig is.
  • Als u de rondleiding opnieuw wilt starten, komt u hier terug en klikt u op de link.

Rondleiding volgen

Verken Analytics met behulp van een van de volgende rondleidingen. Elke link leidt naar het demo-account voor Analytics voor de Google Merchandise Store en naar een taak of onderwerp.

Navigeren in Google Analytics

Doelrapporten zoeken

Perioden selecteren

Segmenten op rapporten toepassen

Realtime-rapporten zoeken

Tabelfilters op rapporten toepassen

Opslaan, exporteren, delen, bewerken

Primaire en secundaire dimensies selecteren

Aangepaste rapporten maken

Doelgroepprestaties analyseren

Kans op conversie van gebruikers analyseren