Esittelykierrokset

Tietoja esittelykierroksista

Esittelykierroksilla pääset tutustumaan Analytics-käyttöliittymän uusiin ominaisuuksiin ja toimintoihin. Esittelykierroksilla käytetään Analytics-demotiliä, joten voit osallistua kierroksille, vaikka sinulla ei olisi omaa tiliä.

• Jokaisessa vaiheessa sinua kehotetaan klikkaamaan joko jotakin Analytics-käyttöliittymän elementtiä tai Seuraava-painiketta.
  • Jos klikkaat jotakin muuta näytön kohtaa, kierros saattaa keskeytyä.
  • Voit tarvittaessa vetää vaiheita pois tieltä.
  • Jos haluat aloittaa kierroksen uudelleen, palaa tänne ja klikkaa linkkiä.

Esittelykierrokselle osallistuminen

Voit tutustua Analyticsiin osallistumalla mille tahansa alla mainituista esittelykierroksista. Jokaisesta linkistä sinut ohjataan Google Merchandise Storen Analytics-demotilille, minkä jälkeen saat opastuksen asianmukaiseen tehtävään tai aiheeseen.

Google Analyticsissa siirtyminen

Tavoitteet-raporttien etsiminen

Ajanjaksojen valitseminen

Segmenttien käyttöönotto raporteissa

Reaaliaikaisten raporttien etsiminen

Taulukon suodattimien käyttöönotto raporteissa

Tallentaminen, vieminen, jakaminen ja muokkaaminen

Ensisijaisten ja toissijaisten ulottuvuuksien valitseminen

Omien raporttien luominen

Yleisöjen tehokkuuden analysoiminen

Käyttäjien konvertoitumisen todennäköisyyden analysoiminen