Visites guiades

Sobre les visites guiades

Les visites guiades us presenten les funcions noves i us ensenyen els procediments nous de la interfície d'Analytics. Aquestes visites guiades fan servir el compte de demostració d'Analytics, de manera que podeu fer la visita guiada sense haver de tenir un compte propi.

• Cada pas us demana que feu un clic en un element de la interfície d'Analytics o en un botó Següent per continuar.
  • Si feu clic en algun altre punt de la pantalla, pot ser que s'interrompi la visita.
  • Quan calgui, podeu arrossegar els passos per moure'ls de lloc.
  • Per començar la visita de nou, torneu aquí i feu clic a l'enllaç.

Fer la visita guiada

Exploreu Analytics mitjançant qualsevol de les visites guiades següents. Tots els enllaços us porten al compte de demostració d'Analytics de Google Merchandise Store i us exposen una tasca o un tema.

Navegar per Google Analytics

Trobar informes d'objectius

Seleccionar intervals de dates

Aplicar segments als informes

Trobar informes en temps real

Aplicar filtres de taula als informes

Desar, exportar, compartir i editar

Seleccionar dimensions principals i secundàries

Crear informes personalitzats

Analitzar el rendiment dels públics

Analitzar les possibilitats que tenen els usuaris de fer conversions