Informes multidispositiu amb dades d'usuaris amb la personalització d'anuncis activada

Aquestes dades estan disponibles als informes multidispositiu a partir de la data en què activeu Google signals.

Els informes multidispositiu només inclouen dades agregades. No s'exposen mai dades d'usuaris individuals.

De manera predeterminada, les dades d'inici de sessió de Google caduquen al cap de 26 mesos. Tanmateix, si la configuració de retenció de dades s'estableix en una xifra inferior a 26 mesos, les dades d'inici de sessió de Google respectaran aquest període de temps més breu.

En funció del volum de petició de fitxer, aquests informes poden tardar fins a 60 segons a carregar-se.

Contingut d'aquest article:

On es mostren les dades (en versió beta)

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Aneu a la visualització que us interessi.
  3. Obriu Informes.
  4. Seleccioneu Públic > Multidispositiu.

Com ho fa Analytics per generar les dades dels informes

Analytics observa el comportament al lloc web dels usuaris que han iniciat la sessió en un dels seus comptes de Google (p. ex., Gmail, Google+ o YouTube) i que han activat l'opció Personalització d'anuncis. Analytics fa servir aquest comportament observat per desenvolupar models de dades en els quals es basen els informes.

Els models de dades es basen en els percentatges d'inici de sessió i en el tipus de dispositiu, i es personalitzen per a cada visualització d'informes d'Analytics.

Analytics analitza els inicis de sessió i els tipus de dispositius de tots els usuaris que han iniciat la sessió a comptes de Google i que han fet conversions. Analytics sap quin dispositiu utilitzava un usuari quan va fer el clic inicial a l'anunci i quin va fer servir quan va fer la conversió associada. Analytics també té informació sobre altres interaccions intermediàries fetes per l'usuari amb el mateix anunciant durant la conversió. Per exemple, pot ser que un usuari faci clic al primer anunci des d'un telèfon mòbil, faci clic en un segon anunci des d'una tauleta i completi la conversió des d'un ordinador (mòbil > tauleta > ordinador).

Analytics modela el comportament de tots els usuaris en funció del comportament dels usuaris que havien iniciat la sessió als seus comptes de Google. Les dades modelades s'inclouen als informes només quan tenim la confiança que el model reflecteix la direccionalitat de les dades per a tots els usuaris.

Informes multidispositiu (en versió beta)

Actualment, no podeu aplicar segments als informes multidispositiu.

Aquests informes, com altres informes d'Analytics, es poden mostrejar. Se'n fa una mostra quan les dades de l'interval de dates que utilitzeu superen les 250.000 sessions. El mostreig es fa al nivell de propietat per a les propietats estàndard i 360.

S'aplica un llindar definit pel sistema i fix a les dades de l'informe per impedir que cap dels usuaris accedeixi a un informe i pugui inferir la identitat d'un usuari concret. Quan una fila de dades conté menys usuaris que el llindar, la fila es reté.

Si hi ha dades retingudes als vostres informes a causa del llindar, podeu incrementar l'interval de dates o treure filtres per incrementar el volum de les dades de l'informe.

Si activeu Google signals, els informes multidispositiu augmenten amb les dades modelades com s'indica a continuació.

Superposició del dispositiu

Dades

Usuaris per dispositiu, Superposició del dispositiu

Dimensions:

• Categoria del dispositiu
  • SO i categoria del dispositiu

Usuaris, Sessions i Conversions per dimensió seleccionada

Els mosaics indiquen les combinacions de dispositius que els usuaris han utilitzat per interaccionar amb el vostre contingut. Per exemple, [Ordinador] + [Mòbil] indica que els usuaris han interaccionat amb el vostre contingut des de l'ordinador i des de dispositius mòbils.

Camins de dispositius

Dades

Filtre: tots els passos del camí, passos abans o després de la conversió

Dimensions:

• Categoria del dispositiu
  • Categoria de dispositiu i campanya
  • Categoria de dispositiu i canal
  • Categoria de dispositiu i mitjà
  • SO i categoria del dispositiu
  • Font i categoria del dispositiu

La seqüència de dispositius que es fan servir al camí de la conversió

Usuaris, Sessions i Conversions per dimensió seleccionada

Els mosaics indiquen les seqüències de dispositius que els usuaris han utilitzat per interaccionar amb el vostre contingut. Per exemple, [Ordinador] > [Mòbil] indica que els usuaris han interaccionat amb el vostre contingut des de l'ordinador i després des d'un dispositiu mòbil.

Canals

Dades

Usuaris per canal, Usuaris per canal al llarg del temps

Dimensions:

• Agrupació de canals predeterminada
  • Contingut de l'anunci
  • Edat
  • Campanya
  • Sexe
  • Paraula clau
  • Mitjà
  • Font
  • Font/mitjà

Mètriques Adquisició, Comportament i Conversions per dimensió seleccionada

Les dades d'aquest informe es basen en el model d'atribució Darrer clic no directe.

Dispositiu d'adquisició

Dades

Usuaris nous per canal, Usuaris nous per canal al llarg del temps

Dimensions:

• Categoria del dispositiu
  • Categoria de dispositiu i campanya
  • Categoria de dispositiu i canal
  • Categoria de dispositiu i mitjà
  • SO i categoria del dispositiu
  • Font i categoria del dispositiu

El primer dispositiu utilitzat al camí cap a la conversió

Usuaris nous, Sessions, Ingressos i Conversions per dimensió seleccionada

Activar Google signals.

Consells per interpretar les dades dels informes multidispositiu.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!