Eksportering via BigQuery-strømming

Du finner følgende informasjon i denne artikkelen:

Om eksportering via strømming

Med eksport av BigQuery-strømming blir ferskere data for dagens dato tilgjengelige innen noen få minutter via BigQuery Export.

Når du bruker dette eksportalternativet, har BigQuery nyere informasjon du kan analysere om brukerne dine og trafikken deres i området ditt.

For hver dag lager strømmingseksport én ny tabell og én (BigQuery) rapporteringsvisning for den aktuelle tabellen:

• Tabell: ga_realtime_sessions_YYYYMMDD er en intern midlertidig tabell som omfatter alle registrerte økter knyttet til all aktivitet som fant sted på den aktuelle dagen. Data eksporteres kontinuerlig omtrent hvert 15. minutt. I denne tabellen finnes det flere oppføringer for én og samme økt dersom økten strekker seg over flere eksporteringer.

Ga_realtime_sessions_YYYYMMDD-tabellene skal ikke brukes til søk (og støttes ikke av den teknisk brukerstøtten for Google Analytics). Søk i disse tabellene kan føre til uventede resultater, ettersom de kan inneholde dupliserte registreringer av enkelte økter. Søk i ga_realtime_sessions_view_YYYYMMDD-rapporteringsvisningen i stedet.
  • Rapporteringsvisning: ga_realtime_sessions_view_YYYYMMDD vises over de eksporterte tabellene og dedupliserer registreringer av gjentatte økter som strekker seg over eksporteringsgrenser. Søk i denne tabellen etter deduplisert datastrømming. Finn ut mer om rapporteringsvisningene i BigQuery

Søkeresultater

ga_realtime_sessions_view dedupliserer brukere og økter, men dedupliseringen legger til et ekstra beregningstrinn for hvert søk, noe som øker søketiden. Økningen i søketiden varierer avhengig av datavolumet, og den varierer dermed fra kunde til kunde.

Økningen i søketiden reduseres imidlertid på grunn av den generelle økningen i dataaktualitet og muligheten din til å svare på mer aktuelle data.

Fakturering

Det påløper tilleggskostnader hvis du eksporterer data via strømming. Prisen er USD 0,05 per gigabyte med data. 1 gigabyte tilsvarer omtrent 600 000 Google Analytics-treff, men antallet varierer etter treffstørrelsen. Finn ut mer om BigQuery-priser

Feltdekning

Tilgjengelige felt

De fleste Analytics-dimensjoner fra første klasse (integrerte, ikke-utvidede dimensjoner som er tilgjengelige i standardrapporter) er tilgjengelige, unntatt dem som er nevnt nedenfor.

Utilgjengelige felt

Data som utvides via andre annonsekilder, for eksempel Google Ads, Campaign Manager eller Google Ad Manager, er ikke tilgjengelig.

Data om kanalgrupperinger er ikke tilgjengelig.

Følgende felt er ikke tilgjengelige:

• userId
  • trafficSource.*
  • hits.latencyTracking.*
  • hits.publisher.*

Forutsetninger

Google Analytics 360-rapporteringsvisningene du eksporterer data til BigQuery fra, må være kvalifisert for forbedret dataaktualitet.

Implementer

Hvis du ikke allerede har konfigurert BigQuery Export og knyttet BigQuery sammen med Analytics-området ditt, må du gjøre det nå.

Følg denne fremgangsmåten etter at du har konfigurert BigQuery Export:

1. Logg på Google Analytics. Bruk en e-postadresse med EIER-tilgang til BigQuery-prosjektet og redigeringstilgang til Analytics-området som omfatter rapporteringsvisningen du vil knytte sammen med prosjektet.
  2. Klikk på Administrator, og naviger til området som omfatter rapporteringsvisningen du ønsker å eksportere data om.
  3. Klikk på Alle produktene > BigQuery > Tilpass tilknytningen i OMRÅDE-kolonnen.
  4. Velg Dataene eksporteres kontinuerlig.
  5. Klikk på Fortsett.
  6. Klikk på Ferdig.

Følgene av å endre eksporteringsfrekvensen

Dette skjer om du endrer innstillingen fra Dataene eksporteres gruppevis flere ganger om dagen til Dataene eksporteres kontinuerlig: Endringer knyttet til et område, trer ikke i kraft før kl. 12 dagen etter. Klokkeslettet er basert på rapporteringsvisningen med den tidligste tidssoneinnstillingen i området.

Dette skjer om du endrer innstillingen fra Dataene eksporteres kontinuerlig til Dataene eksporteres gruppevis flere ganger om dagen: Eksportering via strømming deaktiveres umiddelbart, og vi slutter å strømme data i løpet av noen få timer. Vi begynner å eksportere data i løpet av det neste vanlige eksporteringsvinduet (eksporteringen skjer gruppevis flere ganger om dagen). Den neste intradagseksporteringen kommer til å omfatte det fullstendige datasettet for den inneværende dagen, slik som forventet med dette valget av eksporteringsfrekvens.