BigQuery-streamingeksport

I denne artikel kan du læse om følgende:

Om streamingeksport

BigQuery-streamingeksport gør nyere data tilgængelige for den aktuelle dag inden for få minutter via BigQuery-eksport.

Når du bruger denne mulighed, får BigQuery mere opdaterede oplysninger om dine brugere og deres trafik på din ejendom, som du derefter kan analysere.

Hver dag opretter streamingeksporten én ny tabel og én (BigQuery-)visning af den pågældende tabel:

• Tabel: ga_realtime_sessions_YYYYMMDD er en intern staging-tabel, der omfatter registreringer af sessionsaktivitet, som fandt sted i løbet af dagen. Streamingeksport er en operation, der udføres så godt, som det er muligt, og omfatter muligvis ikke alle data på grund af eksempelvis behandling af forsinkede hits og/eller mislykkede uploads. Dataene eksporteres løbende i løbet af dagen. Denne tabel kan omfatte registreringer af en session, hvis den pågældende session strækker sig over flere eksporthandlinger.

Tabellerne ga_realtime_sessions_YYYYMMDD bør ikke bruges til forespørgsler og understøttes heller ikke af Google Analytics Teknisk Support. Forespørgsler på disse tabeller kan give uventede resultater, da de kan indeholder dobbelte registreringer af nogle sessioner. Forespørg i stedet på visningen ga_realtime_sessions_view_YYYYMMDD.
  • Visning: ga_realtime_sessions_view_YYYYMMDD er over de eksporterede tabeller og er der for at deduplikere flere registreringer af gentagne sessioner på tværs af flere eksportgrænser. Forespørg på denne tabel for at få deduplikerede streamingdata. Få flere oplysninger om BigQuery-visninger

Forespørgselseffektivitet

Visningen ga_realtime_sessions_view bruges til at deduplikere brugere og sessioner, og deduplikeringen føjer et ekstra automatisk trin til hver forespørgsel, hvilket øger forespørgselstiden. Forlængelsen af forespørgselstiden varierer alt efter datavolumen og dermed fra kunde til kunde.

Den længere forespørgselstid opvejes dog af de samlet set mere opdaterede data og din mulighed for at handle på mere aktuelle data.

Fakturering

Der påløber ekstraomkostninger for brugen af streamingeksport til en pris på 0,05 USD pr. GB data. 1 GB svarer til ca. 600.000 Analytics-hits (tallet kan dog variere alt efter hitstørrelse). Få flere oplysninger om BigQuery-priser

Feltdækning

Tilgængelige felter

De fleste førsteklasses Analytics-dimensioner (native, ikke-udvidede Analytics-dimensioner, der er tilgængelige i standardrapporter) er tilgængelige, med undtagelse af det, der er angivet nedenfor.

Ikke-tilgængelige felter

De data, der udvides gennem andre annoncekilder, som f.eks. Google Ads, Campaign Manager, Google Ad Manager osv., er ikke tilgængelige.

Data for kanalgruppering er ikke tilgængelige.

Følgende felter er ikke tilgængelige:

• userId
  • trafficSource.*
  • hits.latencyTracking.*
  • hits.publisher.*

Forudsætninger

Google Analytics 360-visninger, hvorfra du eksporterer data til BigQuery, skal være kvalificerede til udvidet dataaktualitet.

Implementering

Hvis ikke du allerede har gjort det, skal du konfigurere BigQuery Export og knytte BigQuery til din Analytics-ejendom.

Når du har konfigureret BigQuery Export, skal du gøre følgende:

1. Log ind på Google Analytics. Brug en mailadresse, der har adgang som EJER til BigQuery-projektet, og som også har rollen Redaktør til den Analytics-ejendom, der indeholder den visning, du vil tilknytte.
  2. Klik på Administrator, og gå til den ejendom, der indeholder den visning, hvis data du gerne vil eksportere.
  3. Klik på Alle produkter > BigQuery > Juster tilknytning i kolonnen EJENDOM.
  4. Vælg Data eksporteres løbende.
  5. Klik på Fortsæt.
  6. Klik på Udført.

Konsekvensen af ændring af eksportfrekvens

Ændring fra Data eksporteres i grupper flere gange om dagen til Data eksporteres løbende: Ændringer for en ejendom træder ikke i kraft før midnat kl. 00.00 den følgende dag baseret på visningen med den tidligste tidszoneindstilling i ejendommen.

Ændring fra Data eksporteres løbende til Data eksporteres i grupper flere gange om dagen: Streamingeksport deaktiveres med det samme, og vi stopper streamingdataene efter få timer. Dataene eksporteres i løbet af det næste almindelige eksportvindue (eksporter udføres i grupper flere gange om dagen). Den næste intradageksport indeholder det komplette datasæt for den aktuelle dag som forventet med dette valg af eksportfrekvens.